Harun Kuru' Alıntı:Ziraat Emeklilik Kurumsal İnternet Şube'den giriş yapıyorum, kişileri görüntülemeye çalışıyorum, sürekli sistem hata veriyor, pat diye giriş sayfasına yönlendiriyor. Sürekli...
RAHŞAN CEYLAN' Alıntı:bende bu hatayı alıyorum ve hala düzeltmedim maaştan sonra tekrar deneyecem ya da bize ceza gelecek herhalde![]()
Fatih Mehmet DAĞ' Alıntı:Sorun Halloldu tamam nolu teklifi var hata değilmiş. daha önce yüklenip tekrar yüklendiği için böyle bir uyarı verilmiş. BESten kurtuldum 15inde bordrolari yükleyip...
...uğur günay' Alıntı:Yaw elim kırık raporum var kapı gibi ama bu is o kadar inat olduki bu halde ise gidiyorum gene tek elle biseyler yazmaya calisisimi gorseniz iciniz acir![]()
...uğur günay' Alıntı:Yaw elim kırık raporum var kapı gibi ama bu is o kadar inat olduki bu halde ise gidiyorum gene tek elle biseyler yazmaya calisisimi gorseniz iciniz acir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.