Harun Kuru' Alıntı:Ziraat Emeklilik Kurumsal İnternet Şube'den giriş yapıyorum, kişileri görüntülemeye çalışıyorum, sürekli sistem hata veriyor, pat diye giriş sayfasına yönlendiriyor. Sürekli...
RAHŞAN CEYLAN' Alıntı:bende bu hatayı alıyorum ve hala düzeltmedim maaştan sonra tekrar deneyecem ya da bize ceza gelecek herhalde
Fatih Mehmet DAĞ' Alıntı:Sorun Halloldu tamam nolu teklifi var hata değilmiş. daha önce yüklenip tekrar yüklendiği için böyle bir uyarı verilmiş. BESten kurtuldum 15inde bordrolari yükleyip...
...uğur günay' Alıntı:Yaw elim kırık raporum var kapı gibi ama bu is o kadar inat olduki bu halde ise gidiyorum gene tek elle biseyler yazmaya calisisimi gorseniz iciniz acir
...uğur günay' Alıntı:Yaw elim kırık raporum var kapı gibi ama bu is o kadar inat olduki bu halde ise gidiyorum gene tek elle biseyler yazmaya calisisimi gorseniz iciniz acir
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.