- Bakanlık
-
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Van/Tuşba
Konu Sahibi
Hocam biz tatile girmeden önce 4b lilerin bildirgesini verdik hatta ödemesini de yaptık. Şimdi bildirgeyi iptal etsek bile bizde 300 personel var...
[QUOTE="Cemal Demirer...Saglik bakanligina bagli Mutemetlere bayram tatili felan yok. Mecburen pazartesi gününe 4/b li fhz yi yetistirecegiz.
Ben bugün evden yaptım.verdiğimi iptal ettim yeniden verdim.sıkıntı olmadı.
keşke iptal etmeseydin. saymanlik ile görüşme yapsaydınız parayi aktardı mı aktarmadımı ? öğrenirdiniz ona göre işlem yapardınız saymanlık...
Ömür bey 1 kaç sorum vardı ?Sıkıntı olmaz , dekontu alır SGK gönderir sıkıntı varsa çözülür.
Ömür bey 1 kaç sorum vardı ?
1) tıbbi sekreter acilde -raporda-kan alma kayıt gibi işlerde çalışırsa fhz faydalandırmak gerekir mi ?
2) gih ve ths...
Cevaplar:
1- sağlık mensubu sayılanlara insan sağlığı ile ilgili işlerde koruyucu,teşhis,tedavi ve rehabilitasyon işlerinde çalışanlara verilmesi...
Ömür bey cevaplarınız için teşekkürler doğru anlamışmıyım diye teyit etmek için örnek hesaplamamı kontrol edebilirmisiniz
hemşire 13 gün klinikte...
İs yükü çok , yetistiremeyiz diyorsan 03.08.2018-14.08.2018 arasındaki fhz çalışmasını bir sonraki dönemde yaparsın.
Örnek: 03.08.3018-14.08.2018...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.