- Bakanlık
-
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Van/Tuşba
Konu Sahibi
Aylıkları her ayın 15 inde peşin veya çalıştıktan sonra ödenen sigortalılar için ilk bildirim
03/08/2018-14.08.2018 tarihleri arasındaki...
Yaptığınız asıl bildirgeyi iptal edip, yeniden...Mehmet Akdemir hocam ben 4B bildirgeyi cuma verdim buna ek mi yapmam gerek ne yapıcam ?
Yaptığınız asıl bildirgeyi iptal edip, yeniden ek bildirge vermeniz gerekiyor.
60 gün fiili hizmet zammını hak edenler için temmuz ve sonraki tüm...
30 nolu belgede sadece fiili hizmet ve gün olmayacakmi. adsm de rontgen teknisyenine yillar önce bildirge yapiyodum ancak nasil oldugunu...
Ömür hocam..."Sağlık meslek mensubu" olarak belirtilmiş sağlık hizmetleri sınıfı ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfı olmasi gerekmektedir.
Ömür hocam biz röntgen petsoneline ödüyorız ya fiili hizmet.bunun içinde ayrı yapacakmıyız.yoksa zaten onlara ödendiği için onların dışındaki...
KBS fhz 90 gün olarak hesaplama yapıyor.cuma günü bizzat denedim ve olmadı.manuel hesaplama yaptım ve ödeme emri belgesini mys den yaptım.
KBS...
Ömür hocam,excelde yaptın bordronu öyle mi?benim 5510 sonrası genel bütçede 144 döner sermaye 34 saglık personelim var.ayrım yok dimi.tüm sağlık...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.