- Bakanlık
- Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
Emanetim 1 kuruş fazla yani bu şekilde mysde eşleşme nasıl olacak? Bildirge 1 krş eksik yani...
Hocam bakın şimdi tek tek kişileri kuruş kuruş oynuyorum yok 66.667.99 da kalıyo bi daha yaptığımda 1 kuruş bile...Sen yaparsın..![]()
SSK Primleri MYS'den fazla ise cepten öde. 00,01 olsa dahi gir mobbise sicili yaz öde.. Takılma fazla. Analitik olmaz fazla yoksa sen bu işi...
Bildirge emanetten fazla olabilir, sorun yok...Emanetim 1 kuruş fazla yani bu şekilde mysde eşleşme nasıl olacak? Bildirge 1 krş eksik yani
Bildirge emanetten fazla olabilir, sorun yok. Bunu muhasebe birimine söylersiniz kalan 1 kuruşu ya da ne kadar kaldı ise gelir kaydederler...
Hazineyemi gelir kaydedecek o gönderdikten sonra secebilirim...Evet, bu konuda sorun yok. Her ay başımıza gelen-gelebilecek bir durum.
Önce amenetleri mys den seçeceksiniz (biraz eziyetli olacak). Mys de 1 kuruş kalacak, muhasebe o kalan tutarı hazineye gelir kaydedecek...
Site Admin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.