- Bakanlık
-
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
Emanetim 1 kuruş fazla yani bu şekilde mysde eşleşme nasıl olacak? Bildirge 1 krş eksik yani...
Hocam bakın şimdi tek tek kişileri kuruş kuruş oynuyorum yok 66.667.99 da kalıyo bi daha yaptığımda 1 kuruş bile...Sen yaparsın..
SSK Primleri MYS'den fazla ise cepten öde. 00,01 olsa dahi gir mobbise sicili yaz öde.. Takılma fazla. Analitik olmaz fazla yoksa sen bu işi...
Bildirge emanetten fazla olabilir, sorun yok...Emanetim 1 kuruş fazla yani bu şekilde mysde eşleşme nasıl olacak? Bildirge 1 krş eksik yani
Bildirge emanetten fazla olabilir, sorun yok. Bunu muhasebe birimine söylersiniz kalan 1 kuruşu ya da ne kadar kaldı ise gelir kaydederler...
Hazineyemi gelir kaydedecek o gönderdikten sonra secebilirim...Evet, bu konuda sorun yok. Her ay başımıza gelen-gelebilecek bir durum.
Önce amenetleri mys den seçeceksiniz (biraz eziyetli olacak). Mys de 1 kuruş kalacak, muhasebe o kalan tutarı hazineye gelir kaydedecek...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.