Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi bordrolarımı kontrol ettim. 3278,10 sadece asgari ücretin altında kalanlar için. 29283,60-26005,50 = 3278,10 Asgari ücret üzerindekiler için belirttiğiniz formül geçerli
Hocam text dosyalarında hata olabilir mi? Acele etmeyin derim. 5510 sonrası sgk kesinti listesi ile text dosyasını bir karşılaştırın derim. Bizde 60 kişi nin sgk kesinti listelerinde sorun yok...
5510 Sonrası 60 arkadaşımız var. Kesinti listelerini ekli cetvel ile kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Aktarılan text dosyalarında sorun olabilir mi? Daha text dosyalarına bakmadım
Kişi payı aylık ve tazminat toplamı üzerinden, şayet bu toplam asgari ücretin altında kalırsa aradaki fark işverence karşılanır . Eklediğim 2 tabloyu da inceleyin lütfen.
Sanırım sorunu buldum. Böyle bir hatayı nasıl yaparlar. Fark Pek tutarı işveren payı %9 yerine %8 yada gss işveren payı %5 yerine %4 alınmış. Her halükarda fark pek tutarı %1 oranında eksik...
Pek tutarlar asgari ücretin altında kaldığından yasa gereği asgari ücrete yükseltilmesi lazım. say2000i kapsamında butonunu aktif edip deneyebilir misiniz?
Kıst maaşta şöyle bir sorun daha var. Pek tutarı asgari ücretin altında kalanlar asgari ücrete yükseltilmeden hesaplama yapılmış. 30.12 de bir mühendis ve 25.12 de bir destek personeli başladı...
evet 2026 itibariyle bizde gerçekleştirme görevlilerine siz eklemek zorundasınız diye belirttik. mys den bizim işlemler bittikten sonra ekleyecekler.
ilgili yönetmeliğin 6. maddesine göre;
(6)...
Aynı kadronun farklı kurumlarda oht oranının aynı olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü özellikle 5510 sonrası personelin SGK prim hesabında Oht hesaplamaya dahil ediliyor.
Ödeme evraklarına ön mali kontrol formu ekleme zorunluluğu var sanırım. Sizlerde uygulama nasıl
Geçiş hükmü
GEÇİCİ MADDE 1- (1) 6 ncı ve 7 nci maddelerde geçen ön malî kontrol listeleri en geç...
Yazı dağıtımı tüm bakanlıklara yapılmış. Her bakanlıkta bahsedilen türde personel var mıdır bilmiyorum. Muhasebatta maaş yazilimcilari Çalışma Bakanlığından bağımsız hareket etmemişlerdir diye...
5393/49 kapsamında belediye sözleşmeliler, 375 ek 27 sözleşmeliler ile ücreti emsali kadrolu memura göre belirlenenleri kapsıyor. Bunların ücretleri zaten örneğin avukat ise kadrolu avukatın...
Tamam kıst brütler düzeldi. Çok teşekkürler. Ama kıst sgk işveren mal.yaş.primi yüzde 12 olarak hesaplıyor çağrı açtım düzeltme yapmayacağız manuel yapın dediler. Mecbur yine kbs den yapıp...
25.12.2025 te ve 30.12.2025 te göreve başlayan iki personel var.
25.12.2025 te başlayan personelin sözleşme ücreti 24.655,37. Zamlı brüt ücreti 29.241,27. 21 günlük kıst brütü ne olmalı.Kbs...
Kbs maaş hesaplama açılmış. Sözleşmeli personel Sgk malüllük işveren payı kesintisi %12 ye göre yapılmış. Ama kesinti tablosunda %11 olarak görünüyor. Sizi yanıltmasın. Ancak şöyle br problem var...
İdari büro grevlisi ile idari destek görevlileri özelleştirme kapsamında kurumlara dağıtılan ve lağvedilen 657/4c liler. Bunlar daha sonra 4/b ye alındılar. Ek ödeme oranları %20. Toplu sözleşme...