Ferhad ERYILMAZ kullanıcısının son içeriği

1. Çözüm Bekliyor Asgari Ücretin Altında Kalanların 14 Günlük Maaş Fark Matrahları

Kendi bordrolarımı kontrol ettim. 3278,10 sadece asgari ücretin altında kalanlar için. 29283,60-26005,50 = 3278,10 Asgari ücret üzerindekiler için belirttiğiniz formül geçerli
  2. Çözüm Bekliyor Asgari Ücretin Altında Kalanların 14 Günlük Maaş Fark Matrahları

Asgari Ücretin Altında Kalanların 14 Günlük Maaş Fark Matrahları çok farklı çıkıyor. Hesaplama yapan oldu mu?
  3. Çözüm Bekliyor Kesenek Bildirgesinde İşveren Primi Hatası

Başlık %11 ama kesinti %12 kontrol edin isterseniz.
  4. Çözüm Bekliyor Kesenek Bildirgesinde İşveren Primi Hatası

Hocam text dosyalarında hata olabilir mi? Acele etmeyin derim. 5510 sonrası sgk kesinti listesi ile text dosyasını bir karşılaştırın derim. Bizde 60 kişi nin sgk kesinti listelerinde sorun yok. Ama text dosyasına daha bakamadım.
  5. Çözüm Bekliyor Kesenek Bildirgesinde İşveren Primi Hatası

5510 Sonrası 60 arkadaşımız var. Kesinti listelerini ekli cetvel ile kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Aktarılan text dosyalarında sorun olabilir mi? Daha text dosyalarına bakmadım
  6. Çözüm Bekliyor Kesenek Bildirgesinde İşveren Primi Hatası

Kişi payı aylık ve tazminat toplamı üzerinden, şayet bu toplam asgari ücretin altında kalırsa aradaki fark işverence karşılanır . Eklediğim 2 tabloyu da inceleyin lütfen.
  7. Çözüm Bekliyor Kesenek Bildirgesinde İşveren Primi Hatası

Yukarıda eklediği tabloyu sözleşmeli içinde kullanabilirsiniz. Sadece %2,25 kısa vadeli sigorta kolları primi eklenecek
  8. Çözüm Bekliyor Kesenek Bildirgesinde İşveren Primi Hatası

Sanırım sorunu buldum. Böyle bir hatayı nasıl yaparlar. Fark Pek tutarı işveren payı %9 yerine %8 yada gss işveren payı %5 yerine %4 alınmış. Her halükarda fark pek tutarı %1 oranında eksik hesaplıyor.
  9. Çözüm Bekliyor Kesenek Bildirgesinde İşveren Primi Hatası

Pek tutarlar asgari ücretin altında kaldığından yasa gereği asgari ücrete yükseltilmesi lazım. say2000i kapsamında butonunu aktif edip deneyebilir misiniz?
  10. Konu Çözüldü Aralık/2025 Kıst Maaş %12 Hesaplıyor Ve Bildirge Sorunu

Kıst maaşta şöyle bir sorun daha var. Pek tutarı asgari ücretin altında kalanlar asgari ücrete yükseltilmeden hesaplama yapılmış. 30.12 de bir mühendis ve 25.12 de bir destek personeli başladı bende. Mühendisin pek tutarında sorun yok ama kıst ek ödemesini fazla hesaplıyor. Destek personelinin...
  11. Editörün Seçimi Sözleşmeli Personellere Ek Taban Faydalandırılmaması Hakkında Yazı

Memurlar.net in sözleşmeli maaş hesaplama robotuna bu ilave ödeme yansıtılmamış.
  12. Tartışma 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Aynı kadronun farklı kurumlarda oht oranının aynı olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü özellikle 5510 sonrası personelin SGK prim hesabında Oht hesaplamaya dahil ediliyor.
  13. Tartışma Ön Mali Kontrol Formları

Ödeme evraklarına ön mali kontrol formu ekleme zorunluluğu var sanırım. Sizlerde uygulama nasıl Geçiş hükmü GEÇİCİ MADDE 1- (1) 6 ncı ve 7 nci maddelerde geçen ön malî kontrol listeleri en geç 1/1/2026 tarihine kadar hazırlanır ve yürürlüğe konulur. (2) Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce...
  14. Editörün Seçimi Sözleşmeli Personellere Ek Taban Faydalandırılmaması Hakkında Yazı

Yazı dağıtımı tüm bakanlıklara yapılmış. Her bakanlıkta bahsedilen türde personel var mıdır bilmiyorum. Muhasebatta maaş yazilimcilari Çalışma Bakanlığından bağımsız hareket etmemişlerdir diye düşünüyorum.. Yakında çıkar kokusu 🤣😅
Geri
Üst Alt