yildizahmet41 kullanıcısının son içeriği

1. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Posta Pul Alımı Damga Vergisi Sorunu

Ödenek gelmeden Alim yapmam .avans kapama 1 ay degilmi
  2. yildizahmet41

yani 5000 Tl pul alacaksak 5000 damga vergisi 48 bin yani 5000 +48 =5048 Tl ödenek İsteyip ödme yaparken 5000 tl Ptt ye 48 de damga vergisimi kesmek gerekiyor
  3. yildizahmet41

Herkese selamlar hayırlı işler .Arkadaşlar bir konu hakında bilgi almak istyorum. Kuruma posta pulu alınacak. örnek 5000 tl lik Ptt de bir memuru aradım pul alacağız 5000 tl lik hangş hesap nuarası avans atalım hemde bilgi alırım diye . memur bana 5000 hesaba gelirse 5000 tl lik pul...
  4. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı Ile Çıkışı Yapılan Ve Daha Sonra Tekrar Işe Başlaması Olan Kbs Işlem Yapılamıyor

Üstat Kişi sorguladığımızda kişi gözükmüyor kişi gözükse birşekilde müdahale ederiz. yeni kayıt deniyoruz terfi ws son durumunu kimlik no kabul edip kişi gelmiyor mal müdürlüğü ile görüştüm onlarda bir şey bilmiyor .işten ayrılırken malmüdürlüğü kişiyi tamamen ws sildimi bilmiyoruz başka...
  5. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı Ile Çıkışı Yapılan Ve Daha Sonra Tekrar Işe Başlaması Olan Kbs Işlem Yapılamıyor

Merhaba herkese günaydın Hayırlı işler .Beyler biz daha önce bir personeli görevden ayırdık mahkemem kararı ile .şimdi döndü KBS de yeniden kaydedemiyoruz kişi ismi geliyor herhangi bir işlem yapamıyoruz Mal müdürlüğü ile görüştük onlar naklen gelen 3 yapın diyor yapıyoruz sistem...
  6. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Maaş Yaparken Sosyal Güvenlik Pirim Ödemeleri Bütce Tertibi Çıkmıyor

Sounu Cözdük üstat .Harcama Talimatı ouştururken Bütce Tertibi eklemeniz lazım yoksa dediğiniz gibi ödeme esnasında bütce tertipleri çıkmıyor. Sosyal güvenlik Pirim ödemleinde harcama talimatında.... 2.1 çalıştırmanız lazım
  7. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Maaş Yaparken Sosyal Güvenlik Pirim Ödemeleri Bütce Tertibi Çıkmıyor

Eyvallah Üstat Doğrudur Harcama Talimatı Oluştururken Bütce tertibi Seçilmese ödeme esnasında Tertipler Çıkmıyor
  8. yildizahmet41

Herkese Selamlar Hayırlı Kandiller. Mahkeme kararı ile göreve dönen 657 memura Geçmiş ödenmeyen Maaşları ödemesini yapıyoruz .MYS2 den ödeme evrakı düzenlerken ekteki resimde görüldüğü gibi Sosyal güvenlik pirim ödemeleri Bütce Tertibi çıkmıyor .Bu konuda bilgisi olan yardımcı...
  9. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli İdare Mahkemesinden Geri Dönen Memur

Teşekür ediyorum Çok Makbule geçti Tekrar teşekürler varolun sağolun 1680589059 Teşekür ediyorum Çok Çok sağolun
  10. yildizahmet41

Teşekür ettim üstat yasal faiz çalıştıma kişiye ödenen net ücrt üzerinden mi yapılacak örnek kişinini maaşı 12 000 bin olsun kesintiler 3 000 bin net ödenen.9000 bin yani kişiye ödnen net ücret üzerindenmi yasal faiz ödenir.ve bu kişiye geçmişe dönük maaşını manuel olarakmı...
  11. yildizahmet41

Herkese Selamlar 9 ay önce bakanlık tarafından görevden alınan 657 memur .mahkeme kararaı ile .. görevden alındığı tarihten itibaren tüm hakları sosyal hakları tarafına 30 gün içinde yasal faizi ile birlikte ödenmesi diye karar geldi. şimdi buna nasıl bir yol izlemeliyiz her ay maaşını...
  12. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Deprem Bölgesine Giden 4D İşciye Yoluk Veriliyor Bu Sürede Mesaide Veilirmi

Teşekür ediyorum bilgi ve görüşleriniz için .Bizde görevlendirme mecburi+ gönüllü olarak oluyor yani bölgeye mecburi görevlendirme olacak lakin soruluyor ilk önce gönüllü olarak gitmek isteyen varmı diye .önce gönülü sonra diğer meslek elamanları mecburi olarak görevlendiriliyor. Gidn...
  13. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Deprem Bölgesine Giden 4D İşciye Yoluk Veriliyor Bu Sürede Mesaide Veilirmi

Herkese Selamlar günydın Hayırlı çalışmalar .Deprem bölgesine giden 4d işciye YGGY ödemesi yapılacak bu arkadaş pazar günüde deprem bölgesinde görev yaptı pazar günü yolluk dışında mesai de verilirmi.( işcilerin sözleşmelerinde pazar yada bayram tatilnde çalıştırılması durumunda 1/3...
  14. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Harcırah Avansı Kapama

Üstat Avans verireken olışturulan harçamayı tıklıyıp çıkan sayfadan ödeme ekle dediğimizde Avans verilen kişi kimlik no çektiği para ws çıkıyor göderdiğim resimdeki Mahsup edilecek avansar çıkmyor .mal müdürlüğümle görüştüğümde sizde bizde avans değil normal yoluk ödemesi yapmışız...
  15. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Harcırah Avansı Kapama

üstat öyle yaptık avansı kapatamadık.mahsup getir avans bulunamadı olduğu için burda konuyu açtım .bir yerde bir hata yaptık ki sorun oluştu resimdeki işlem doğru olsa avans kapanırdı .Mal müdürlüğü de avans değil direk ödeme oluşmuş dedi
Geri
Üst Alt