Arama sonuçlarınız

1. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Posta Pul Alımı Damga Vergisi Sorunu

Ödenek gelmeden Alim yapmam .avans kapama 1 ay degilmi
  2. yildizahmet41

yani 5000 Tl pul alacaksak 5000 damga vergisi 48 bin yani 5000 +48 =5048 Tl ödenek İsteyip ödme yaparken 5000 tl Ptt ye 48 de damga vergisimi kesmek gerekiyor
  3. yildizahmet41

Herkese selamlar hayırlı işler .Arkadaşlar bir konu hakında bilgi almak istyorum. Kuruma posta pulu alınacak. örnek 5000 tl lik Ptt de bir memuru aradım pul alacağız 5000 tl lik hangş hesap nuarası avans atalım hemde bilgi alırım diye . memur bana 5000 hesaba gelirse 5000 tl lik pul...
  4. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı Ile Çıkışı Yapılan Ve Daha Sonra Tekrar Işe Başlaması Olan Kbs Işlem Yapılamıyor

Üstat Kişi sorguladığımızda kişi gözükmüyor kişi gözükse birşekilde müdahale ederiz. yeni kayıt deniyoruz terfi ws son durumunu kimlik no kabul edip kişi gelmiyor mal müdürlüğü ile görüştüm onlarda bir şey bilmiyor .işten ayrılırken malmüdürlüğü kişiyi tamamen ws sildimi bilmiyoruz başka...
  5. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı Ile Çıkışı Yapılan Ve Daha Sonra Tekrar Işe Başlaması Olan Kbs Işlem Yapılamıyor

Merhaba herkese günaydın Hayırlı işler .Beyler biz daha önce bir personeli görevden ayırdık mahkemem kararı ile .şimdi döndü KBS de yeniden kaydedemiyoruz kişi ismi geliyor herhangi bir işlem yapamıyoruz Mal müdürlüğü ile görüştük onlar naklen gelen 3 yapın diyor yapıyoruz sistem...
  6. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Maaş Yaparken Sosyal Güvenlik Pirim Ödemeleri Bütce Tertibi Çıkmıyor

Sounu Cözdük üstat .Harcama Talimatı ouştururken Bütce Tertibi eklemeniz lazım yoksa dediğiniz gibi ödeme esnasında bütce tertipleri çıkmıyor. Sosyal güvenlik Pirim ödemleinde harcama talimatında.... 2.1 çalıştırmanız lazım
  7. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Maaş Yaparken Sosyal Güvenlik Pirim Ödemeleri Bütce Tertibi Çıkmıyor

Eyvallah Üstat Doğrudur Harcama Talimatı Oluştururken Bütce tertibi Seçilmese ödeme esnasında Tertipler Çıkmıyor
  8. yildizahmet41

Herkese Selamlar Hayırlı Kandiller. Mahkeme kararı ile göreve dönen 657 memura Geçmiş ödenmeyen Maaşları ödemesini yapıyoruz .MYS2 den ödeme evrakı düzenlerken ekteki resimde görüldüğü gibi Sosyal güvenlik pirim ödemeleri Bütce Tertibi çıkmıyor .Bu konuda bilgisi olan yardımcı...
  9. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli İdare Mahkemesinden Geri Dönen Memur

Teşekür ediyorum Çok Makbule geçti Tekrar teşekürler varolun sağolun 1680589059 Teşekür ediyorum Çok Çok sağolun
  10. yildizahmet41

Teşekür ettim üstat yasal faiz çalıştıma kişiye ödenen net ücrt üzerinden mi yapılacak örnek kişinini maaşı 12 000 bin olsun kesintiler 3 000 bin net ödenen.9000 bin yani kişiye ödnen net ücret üzerindenmi yasal faiz ödenir.ve bu kişiye geçmişe dönük maaşını manuel olarakmı...
  11. yildizahmet41

Herkese Selamlar 9 ay önce bakanlık tarafından görevden alınan 657 memur .mahkeme kararaı ile .. görevden alındığı tarihten itibaren tüm hakları sosyal hakları tarafına 30 gün içinde yasal faizi ile birlikte ödenmesi diye karar geldi. şimdi buna nasıl bir yol izlemeliyiz her ay maaşını...
  12. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Deprem Bölgesine Giden 4D İşciye Yoluk Veriliyor Bu Sürede Mesaide Veilirmi

Teşekür ediyorum bilgi ve görüşleriniz için .Bizde görevlendirme mecburi+ gönüllü olarak oluyor yani bölgeye mecburi görevlendirme olacak lakin soruluyor ilk önce gönüllü olarak gitmek isteyen varmı diye .önce gönülü sonra diğer meslek elamanları mecburi olarak görevlendiriliyor. Gidn...
  13. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Deprem Bölgesine Giden 4D İşciye Yoluk Veriliyor Bu Sürede Mesaide Veilirmi

Herkese Selamlar günydın Hayırlı çalışmalar .Deprem bölgesine giden 4d işciye YGGY ödemesi yapılacak bu arkadaş pazar günüde deprem bölgesinde görev yaptı pazar günü yolluk dışında mesai de verilirmi.( işcilerin sözleşmelerinde pazar yada bayram tatilnde çalıştırılması durumunda 1/3...
  14. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Harcırah Avansı Kapama

Üstat Avans verireken olışturulan harçamayı tıklıyıp çıkan sayfadan ödeme ekle dediğimizde Avans verilen kişi kimlik no çektiği para ws çıkıyor göderdiğim resimdeki Mahsup edilecek avansar çıkmyor .mal müdürlüğümle görüştüğümde sizde bizde avans değil normal yoluk ödemesi yapmışız...
  15. yildizahmet41

üstat öyle yaptık avansı kapatamadık.mahsup getir avans bulunamadı olduğu için burda konuyu açtım .bir yerde bir hata yaptık ki sorun oluştu resimdeki işlem doğru olsa avans kapanırdı .Mal müdürlüğü de avans değil direk ödeme oluşmuş dedi
  16. yildizahmet41

Mutemet Arşivi Mamül Yemek Fiyat Farlı Hesaplama Tablosu

Herkese selamlar iyi çalışmalar ve Herkesin Berat Kandili hayırlara vesile olur inşallah. Arkadaşlar elinde Mamül yemek Fiyat Farkı Hesaplama Tablosu olan varmı
  17. yildizahmet41

Sorunu Yolluk Bidirim Cetvelinde ön ödeme gösterip kalan tutar için yeni ödeme yapıp gönderdim sorunu çözdük. Peki üstat birdaha aynı sorunu yaşamamak için hatayı nerde yaptık .ben sağlık sorunlarım nedeni ile 3 yıl ara verdim bazı şeyleri unutmuşum . merkezi yönetim seçilecek diyrsunuz ben...
  18. yildizahmet41

Üstat acaele yapıldı yola çıkyoları harcama talimat ek de de baktım ön ödeme avans verilecek yazıyo kişinin ismi aldığı avans miktarı yazıyorda .. hatayı Ödem kaynağı türünde yaptık sanırım Merkezi yönetim seçmişiz. oraya Projeler secilmesi gerekmiyormu idi
  19. yildizahmet41

Şimdi sordum e yoluk üzerinden herhangi birşey yapılmamış.
  20. yildizahmet41

Selam herkese günaydın iyi çalışmlar .Arkadaşlar iki personele Deprem bölgesi için avans yaptık.döndüler Giderken yapıln harcama talimatını açıuorum ödeme emir belgesi oluştur diyorum ilgili sayfaya geldiğinde kişinin ismi iban aldığı para ws çıkıyor ama mapsup getir butonu çalışmıyor...
  21. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Öğreti̇m Yılına Hazırlık Ödeneği̇

Teşekür Ediyorum dogrusu bu adam hak kaybına uğramamış olur zaten geçmiş yillar ödememişler. . ben tam yıl ödeyeceğim. sizlerden geçmiş yılaraıda ödeyecek bir yazı ws olursa paylaşırsanız sevinirim açıkca ben ödemek isiyorum adamın çocuğunun rızkını bir iş güzar yüzündn ödenmemiş yazık
  22. yildizahmet41

Peki Geçmişi Bırakalım Diyelim şimdi biz nasıl bir ödeme yapmalıyız bu yıl için adam 1 dönemden önce burada idi yani bu yıl için 1 dönem ödemesi yapmamız Doğru olmazmı
  23. yildizahmet41

Merhaba Kurumda Öğretmen kadrosunda bir personelimiz var bu Personele geçmiş yılarda ve 2023 yılında ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK ÖDENEĞİ ödenmemiş .Şimdi ödemek itiyoruz. ilgili bölüme geldiğimizde 2 dönemimi seçmeliyiz yoksa 1 dönem ve 2 dönem 2 sini birliktemi vermeliyiz yani nasıl bu...
  24. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Harcırah Avans Verme Ve Kapama

peki üstat sitemizde aradım göremedim mi galiba avans verilme kapatılma mys de anlatım şekli video yada slay ws bir link varmı
  25. yildizahmet41

evet üstat acil istedim ödenek geldi . unutmuşum nasıl veriyorduk nasıl kapatıyorduk yanlışyapmamak adına destek için yazdım . Örnek bir personele 5 bin avans verdik dödüğünde 4000 bin tutu 1 000 tl muhasebeyemi yatıracak damga vergisi ilk verdiğimizdemi keeceğiz şunu bir...
  26. yildizahmet41

Herkese selamlar Deprem bölgesine gidecek personele avans verilecek . bu avans verilmesini ve kapatılmasını yazabilecek bir arkadaşımız varmı .Teşekür ederim
  27. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Sgk Dan Gelen Icra Borcu Ödemesi.

Bu kurumda işler farkı gibi maaş yapan başka sgk başka kişi yapıyor bildirge ws işlerini sgk şifreleri yani bildirgeler farklı kişi veriyor peki üstat maaş yapanmı sorumludur bildirge veren şifreleri olanmı
  28. yildizahmet41

Teşekür ediyorum üstat anladığım ilk önce sgk ya gidip borçlar emanete olup olmadığı ( sistemden bakıyoruz İDPc ezalarında yazılan döneme ait borçlar görünmemekte ekranda) sonradan emeneteki paralarla borçlar kapatılmış olabilir. Şayet borç duruyorsa genel bütceden bu borcu ödeyip sonra o...
  29. yildizahmet41

Herkese selamlar geçmiş 2019 dönemi ne ait sgk cezalari ile alakalı icra ödeme yazisi geldi .ekteki yaziyi paylaşım.yazida ilgili tutar 15 gün içinde odeyiniz odemeseniz mal bildirimi ws bulunan demiş. Simdi nasil bir yol izlemeliyiz. Bu parayi ödeyip. O donem kim bu olayda hatalı ise hukuk...
  30. yildizahmet41

Programlar Sürekli Görev Yolluğu Programı

Merhaba Üstat Harika bir program elinize sağlık bu proğramda ÜNVAN seçerken Farklı bir ünvan eklemek istiyorum lakin SABİT lerde ünvan ekleme yerini bulamadım yardımcı olurmusunuz
  31. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 2 Ayri Kurum Tek Binanın Deprem Guclendirmesini Ihale Yolu Ile Yapabilirmi.

Herkese selamlar .Arkadaşlar hep Cetrefili soru soruyorum.ne olur kusura bakmayın.Simdi biz iki ayrı kuruluş ayni binada çalışıyoruz. Binanin deprem guclendirilmesi yapılması lazim .Bu deprem guclendirmesi ihalesini nasil yapılması lazim tek kurum yapıp iki kurum ödemeyi yapabilirmi boyle bir...
  32. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Sgk Tarafindan Kesilen Ceza

Herkese selamlar. Arkadaşlar bir konu hakinda degerli goruslerinizi almak istiyorum. 2020 yılında memur kesenek lerinden dolayi kuruma ceza geliyor.bu ceza kurumda o donem mutemetlik yapan kişiye cikariliyor o kiside 2021 yilinda ödeme yapmak kaydı ile yapilandirilmaya gidiyor. 2020 yili...
  33. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4D Işci Sürekli Görev Yolluğu

Herkese Selamlar Hayırlı Cumalar İyi Çalışmalar. 4D işci Becayişle yer değiştiler. Sakaryadan Kocaeline geldi. Şimdi Bu arkadaşa Sürekli görev yolluğu yapacağız. dediğim gibi sakaryadan kocaeline geldi.ikametgahı kocaelinde yani gidip geliyormuş.ev taşma durumu yok.sürekli görev yoluğunu nasıl...
  34. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4/D Kamu İşçisi Becayiş Nakilde Yapılacak Işlemler

Teşekkür ediyorum üstat becayis yolu ile bize gelenede biz ayni işlemi yapacağız o zaman
  35. yildizahmet41

Eyvalah üstat destekginiz icin evet memurlarda oluyorduda aşina idik lakin işcilerde ilk oldugu icin birsey bilemiyoruz gelen hareket onayinda karşılıklı olarak giriş çıkışlı işlemi ayni gun içerisinde bitirilmeli deniyor
  36. yildizahmet41

herkese selamlar 4d işici Becayiş yaptı karşılıklı.şimdi ne gibi işlemler yapılacak .Bu kişyiye Yoluk ws ödenirmi. becayiş yapıldığında gelen yazıda aynı gün karşılıklı giriş çıkış işlemleri yapılmalı diyor .yardımlarınız için teşekür ederim
  37. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli İşçilerin Geriye Dönük Maaş Bordrosu Isteme Hakları

Üstat bu personel D4 işçi kendi 2018 tarihinden itibaren 5 yılık bordrosu istiyor kontrol maksatlı yani resmi kurum ws degil keyfi bir istek bir aya has bir talep degil
Geri
Üst Alt