Yaşar Yarımoğlu kullanıcısının son içeriği

1. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Eş Durumu Tayinlerinde Yolluk Durumu

Başka bir kurumun yolluk ödemesini kontrol etmemiz mümkün değil. Ancak bizim kontrol mekanizmamız şöyle olmalı (nacizane tavsiye) ; 1- Atama Kararı : Personelin atama kararında, atama sebebi "aile birliği" mazereti ile yapılmışsa 2- Maaş verilerindeki aile yardımı: Nakil gelen personelin aile...
  2. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Süreleri Hitapta Görünmüyor

05.11.2019 tarihli sgk duyurusu ile fhz bildirimlerinin hitap üzerinden gönderilmesi sonlandırıldı. Bu nedenle 1/11/2019 tarihinden sonra sadece kesenek bilgi sistemi kullanıldı. Bu tarihten sonraki bildirimler hitapta gözükmez. Personel emekli olacağı zaman kesenek bildirim gün toplamları talep...
  3. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli İş Kazası Bildirimi Yetki Talebi

Bunun için bir çözüm yok maalesef. Sağlık Bakanlığı çalışma sistemi böyle. Ben daha önceki dönemlerde hastanede müdür yardımcısı iken kendi adıma yetki almıştım. Kurum, İl Sağlık Müdürlüğü idi ama kendi hastanemizdeki iş kazalarının bildirimini yapabiliyordum. Sgk da yetki verecek kişi ile...
  4. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli İş Kazası Bildirimi Yetki Talebi

Formdaki saymanlık ve kurum kodlarını kendi kurumunuza ait olan numaraları yazın. Sözleşmeli yöneticinin kurum kodu il sağlık müdürlüğü gözükecektir.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Statüde Geçen Süreler

hangi sosyal güvence tipi olması önemli değil üstadım. biz yalnızca maaşa esas kıdem yılına ekleme yapıyoruz. 7433 Sayılı Kanun madde 5 "Bu madde hükümlerine göre yeni pozisyonlarına atananların 4 üncü maddenin (B) fıkrası kapsamında sözleşmeli personel olarak geçirdikleri hizmet süreleri, yeni...
  6. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Statüde Geçen Süreler

Kadroya geçişle ilgili yazılarda da belirtilmiş olmalı. Mutlaka eklenmelidir.
  7. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personelin Tescil İşlemleri

Aynen. Zira ayrıldığında 4924 maaşı geçmiş dönem olacak. Başladığı tarihten itibaren de kıst peşin maaş ödemesi yapılacak. Aynı ay için iki ayrı kesenek göndermeniz gerekecek. Kayıtları değiştirmezseniz 803 hata kodu (aynı dönem için birden fazla bildirim) alabilirsiniz.
  8. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personelin Tescil İşlemleri

4924 sözleşmeli personel maaş ödemeleri çalıştıktan sonra yapılmaktadır. Bu nedenle tescil işlemlerinde sözleşmeli olarak değiştirilmesi gerekmektedir. Aksi halde, kesenek gönderim sırasında hata alınabilir. Kolay gelsin
  9. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimi Görevlendirmelerinde Süregelen Vergi Matrahı

321 Seri No' lu Gelir Vergisi Genel Tebliği 11. Örnek (Yeni) Örnek 11: (U) Bakanlığında görevli Bayan (Ü), aynı zamanda (V) Üniversitesinden de ücret geliri elde etmektedir. Bayan (Ü)’nün (U) Bakanlığındaki ücret gelirlerine ait gelir vergisi matrahı ile (V) Üniversitesindeki ücret gelirlerine...
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi 2023-2024 Toplu Iş Sözleşmesi

Madde 36 güncellenmiş arkadaşlar. Sadece o sayfayı ekledim ilk mesaja
  11. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Mesai Dışı Görevlendirme Ekobs Kaydı Nasıl Yapılır

Benim yorumun ve tek çare nöbet için giden olarak tanımlamak. Yine de il koordinatörünüz ile görüşün derim.
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi 2023-2024 Toplu Iş Sözleşmesi

Sağlık Bakanlığı üyesi bulunduğu Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası (Öz Sağlık İş) 2023-2024 Toplu İş Sözleşmesi Hayırlı olsun
  13. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Mesai Dışı Görevlendirme Ekobs Kaydı Nasıl Yapılır

Mesai dışından kasıt olarak hafta sonu nöbete gittiğini anlıyorum. Eğer böyle ise "Nöbet için giden" alanından tanımlama yapmalısınız
  14. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Askerlik Dönüşü Gss Bildirimi Dönemleri Hakkında

Aşağıda kamil kamiloğlu 'nun cevabında detaylı bir açıklama mevcut.
  15. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Hastanelere Devrolan 926 Askeri Personelin İcap Nöbet Ve Nöbet Ödemesi

burayı inceleyiniz https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/926-devrolan-askeri-tabip-noebet-ve-icap-noebeti-oedenmemesi-hk.23210/
Geri
Üst Alt