Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4/B Sözleşmeli Evli eşi çalışmayan Personel 11.06.2025 tarihinde işten ayrılış yapıp bedelli askere gidecek Kbs Işlemleri ve SGK işlemleri nasıl olacak
KBS de maaş hesaplandıktan sonra gerçekleşme görevlisi ve harcama yetkilisi kbs de onay yapacak mı, yoksa mutemet hesapladıktan sonra HYS ye mi düşecek.
Yapanlar süreci yazabilir mi
Merhaba, daimi işçi personelin çocuğundan dolayı yararlandığı engelli indirimi raporunun süresi 4 yıldır.
Maalesef, raporun süresi olan 4 yıldan daha uzun süre engelli indiriminden faydalanmış olup bu fazla süreye ait tutar için kişi borcu çıkartılır mı.
Merhaba, Aralık ayı memur maaşı için Bakanlık Destek Hizmetlerinden, 15.12.2024 memur maaşları için; 17 günlük (15-31 Aralık) ödenek istenecektir. 1-14 Ocak kısmı avans olduğu için ödenek istenmeyecektir diye mail atıldı bu uygulama doğrumu anlayamadım bilgisi olan var mı.