ALİ YETİM kullanıcısının son içeriği

1. Konu Çözüldü 4/B Sözleşmeli Evli Personelin Kbs Işlemleri Ve Sgk Işlemleri

Bakmakla yükümlüsü olduğu için KBS de işlem kodunu 25-ücretsiz izne ayrılma yapıyoruz galiba bu şekilde doğru mu
  2. Konu Çözüldü 4/B Sözleşmeli Evli Personelin Kbs Işlemleri Ve Sgk Işlemleri

11.06.2025 tarihinde işten ayrılış yapıp bedelli askere gidecek
  3. Konu Çözüldü 4/B Sözleşmeli Evli Personelin Kbs Işlemleri Ve Sgk Işlemleri

4/B Sözleşmeli Evli eşi çalışmayan Personel 11.06.2025 tarihinde işten ayrılış yapıp bedelli askere gidecek Kbs Işlemleri ve SGK işlemleri nasıl olacak
  4. Editörün Seçimi Maaş/Ücret Işlemleri Kbs Üzerinden Yapılan Personel Ödemelerine Ilişkin Ödeme Emri Belgesi 01.03.2025 Den Itibaren Hys Üzerinden Yapılacak

KBS de maaş hesaplandıktan sonra gerçekleşme görevlisi ve harcama yetkilisi kbs de onay yapacak mı, yoksa mutemet hesapladıktan sonra HYS ye mi düşecek. Yapanlar süreci yazabilir mi
  5. Çözümlendi | Kilitli İşçi Engelli İndirimi Süresinin Geçmesi

rapor başlayışı 11.07.2019 rapor bitişi 11.07.2023 yani 4 yıl
  6. Çözümlendi | Kilitli İşçi Engelli İndirimi Süresinin Geçmesi

bu yazıya göre 30.06.2024 tarihinden sonraki süre için mi işlem yapmam gerekir.
  7. Çözümlendi | Kilitli İşçi Engelli İndirimi Süresinin Geçmesi

Merhaba, daimi işçi personelin çocuğundan dolayı yararlandığı engelli indirimi raporunun süresi 4 yıldır. Maalesef, raporun süresi olan 4 yıldan daha uzun süre engelli indiriminden faydalanmış olup bu fazla süreye ait tutar için kişi borcu çıkartılır mı.
  8. Çözümlendi | Kilitli Memur Maaş 1-14 Ocak Kısmı Avans Olduğu Için Ödenek Istenmeyecektir

Muhasebe Müdürlüğündeki maaşı onaylayan arkadaşa sordum O da net birşey söyleyemiyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli Memur Maaş 1-14 Ocak Kısmı Avans Olduğu Için Ödenek Istenmeyecektir

Merhaba, Aralık ayı memur maaşı için Bakanlık Destek Hizmetlerinden, 15.12.2024 memur maaşları için; 17 günlük (15-31 Aralık) ödenek istenecektir. 1-14 Ocak kısmı avans olduğu için ödenek istenmeyecektir diye mail atıldı bu uygulama doğrumu anlayamadım bilgisi olan var mı.
  10. Tartışma Tuhi̇s Sendika Aidat Ödemesi

Teşekkürler yani bizlik bir durum yok galiba
  11. Tartışma Tuhi̇s Sendika Aidat Ödemesi

Maliye Bakanlığından sendika kesintisi ile ilgili bir yazı geldi bu yazı nedir tam anlayamadık. Bu yazı hakkına bilgi verebilecek var mı.
  12. Çözümlendi | Kilitli İl İçi̇ Görevlendi̇ri̇len Personele Yolluk

Memuriyet mahalli içi olduğu için ödenmez.
  13. Sistemsel Sorunlar E Bildirge Yazdirma Hatasi

sistemsel sorun dünden beri bende alamıyordum çıktıyı ama 1 saat önce vermişti arada deneyin.
Geri
Üst Alt