Arama sonuçlarınız

1. Konu Çözüldü 4/B Sözleşmeli Evli Personelin Kbs Işlemleri Ve Sgk Işlemleri

Bakmakla yükümlüsü olduğu için KBS de işlem kodunu 25-ücretsiz izne ayrılma yapıyoruz galiba bu şekilde doğru mu
  2. Konu Çözüldü 4/B Sözleşmeli Evli Personelin Kbs Işlemleri Ve Sgk Işlemleri

11.06.2025 tarihinde işten ayrılış yapıp bedelli askere gidecek
  3. Konu Çözüldü 4/B Sözleşmeli Evli Personelin Kbs Işlemleri Ve Sgk Işlemleri

4/B Sözleşmeli Evli eşi çalışmayan Personel 11.06.2025 tarihinde işten ayrılış yapıp bedelli askere gidecek Kbs Işlemleri ve SGK işlemleri nasıl olacak
  4. Editörün Seçimi Maaş/Ücret Işlemleri Kbs Üzerinden Yapılan Personel Ödemelerine Ilişkin Ödeme Emri Belgesi 01.03.2025 Den Itibaren Hys Üzerinden Yapılacak

KBS de maaş hesaplandıktan sonra gerçekleşme görevlisi ve harcama yetkilisi kbs de onay yapacak mı, yoksa mutemet hesapladıktan sonra HYS ye mi düşecek. Yapanlar süreci yazabilir mi
  5. Çözümlendi | Kilitli İşçi Engelli İndirimi Süresinin Geçmesi

rapor başlayışı 11.07.2019 rapor bitişi 11.07.2023 yani 4 yıl
  6. Çözümlendi | Kilitli İşçi Engelli İndirimi Süresinin Geçmesi

bu yazıya göre 30.06.2024 tarihinden sonraki süre için mi işlem yapmam gerekir.
  7. Çözümlendi | Kilitli İşçi Engelli İndirimi Süresinin Geçmesi

Merhaba, daimi işçi personelin çocuğundan dolayı yararlandığı engelli indirimi raporunun süresi 4 yıldır. Maalesef, raporun süresi olan 4 yıldan daha uzun süre engelli indiriminden faydalanmış olup bu fazla süreye ait tutar için kişi borcu çıkartılır mı.
  8. Çözümlendi | Kilitli Memur Maaş 1-14 Ocak Kısmı Avans Olduğu Için Ödenek Istenmeyecektir

Muhasebe Müdürlüğündeki maaşı onaylayan arkadaşa sordum O da net birşey söyleyemiyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli Memur Maaş 1-14 Ocak Kısmı Avans Olduğu Için Ödenek Istenmeyecektir

Merhaba, Aralık ayı memur maaşı için Bakanlık Destek Hizmetlerinden, 15.12.2024 memur maaşları için; 17 günlük (15-31 Aralık) ödenek istenecektir. 1-14 Ocak kısmı avans olduğu için ödenek istenmeyecektir diye mail atıldı bu uygulama doğrumu anlayamadım bilgisi olan var mı.
  10. Tartışma Tuhi̇s Sendika Aidat Ödemesi

Teşekkürler yani bizlik bir durum yok galiba
  11. Tartışma Tuhi̇s Sendika Aidat Ödemesi

Maliye Bakanlığından sendika kesintisi ile ilgili bir yazı geldi bu yazı nedir tam anlayamadık. Bu yazı hakkına bilgi verebilecek var mı.
  12. Çözümlendi | Kilitli İl İçi̇ Görevlendi̇ri̇len Personele Yolluk

Memuriyet mahalli içi olduğu için ödenmez.
  13. Sistemsel Sorunlar E Bildirge Yazdirma Hatasi

sistemsel sorun dünden beri bende alamıyordum çıktıyı ama 1 saat önce vermişti arada deneyin.
  14. Sistemsel Sorunlar Mys Ek Yuklerken Network Error Hatası

Ödemeyi kaydedip sonradan güncellemeden eklerini ekledim oluyor
  15. DUYURU 15.12.2021 Tarihinden Itibaren İki Adımlı Kimlik Doğrulama Yöntemi Ile Kbs Sistemine Giriş Yapılacak

Merhaba bugün KBS ve MYS giriş sms kodu gelmiyor bende mi sıkıntı var yoksa sistemsel mi
  16. Mutemet Arşivi 2023 Kasım Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Enflasyon Oranı Açıklandı (%3,28)

Memur maaş zam oranı hesaplama tablosunun excelini paylaşabilirmisiniz
  17. Sistemsel Sorunlar Kesenek Bilgi Sistemi Giriş Yapabilen Var Mı?

Evet aynı hata bende de mevcut sistemsel galiba
  18. DUYURU 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu Sıra No: (2023/8)

Sendika Kesintisi olması normal mi bu şekilde onaylayalım mı
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeliden Memur Kadrosuna Geçişte Rapor Gün Sayısı

4/b sözleşmeliden memur kadrosuna geçen kişinin, memur kadrosunda almış olduğu raporu gün olarak 4/b iken almış olduğu rapor sayısının üstüne mi ekleyeceğiz yoksa sıfırdan mı başlatacağız.
  20. Çözümlendi | Kilitli Deprem Tazminatı Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde Usta Öğretici Olarak Görev Yapanlara Da Ödeme Yapılacak Mı?

1 maddenin ç bendinde ''ilgili mevzuatı uyarınca istihdam edilen diğer personele'' de ödenir yazıyor. Buna göre verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Forumda Usta Öğretici maaşı yapan arkadaşımız varsa bilgi verebilir mi.
  21. Çözümlendi | Kilitli Deprem Tazminatı Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde Usta Öğretici Olarak Görev Yapanlara Da Ödeme Yapılacak Mı?

Merhaba, deprem tazminatı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Usta Öğretici olarak görev yapanlara da ödeme yapılacak mı
  22. Mutemet Arşivi Deprem Bölgesinde Geçici Olarak Çalışan Memurların Ek Özel Hizmet Tazminatı (Arazi Tazminatı) Hakkı

Bu kişinin kadrosu kararda sayılan deprem yerlerindeyse kadrosunun bulunduğu kurum, ama kadrosu kararda sayılan yerde değil ise geçici görevli olduğu kurum tarafından ödenmesi gerekir. 1684746330
  23. Mutemet Arşivi Deprem Bölgesinde Geçici Olarak Çalışan Memurların Ek Özel Hizmet Tazminatı (Arazi Tazminatı) Hakkı

Kararda depremle ilgili bir görevin ifası amacıyla bu yerlerde geçici görevlendirilenlere de ödenir denmektedir. Bu nedenle, ödeme yapılacaksa geçici görevli olduğu kurumun yapması doğru olur.
  24. Mutemet Arşivi Deprem Bölgesinde Geçici Olarak Çalışan Memurların Ek Özel Hizmet Tazminatı (Arazi Tazminatı) Hakkı

Merhaba, Fiilen dediği için izin,rapor ve diğer sebeplerden (ölüm,doğum vs) gelmediği günleri düşeceğim. 6 ay süreyle dendiği için Şubat ayınıda tam göreceğiz.
  25. Mutemet Arşivi Deprem Bölgesinde Geçici Olarak Çalışan Memurların Ek Özel Hizmet Tazminatı (Arazi Tazminatı) Hakkı

Merhaba bu deprem tazminatı ile ilgili ödeme yapan var mı ve nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Yazıda geçen 2060 tl Kurumda çalışan tüm personele ödenecek mi.
  26. Mutemet Arşivi Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Ile Ilgili Kanun Resmi Gazetede Yayınlandı

Şuanda 3 yılı doldurmayanlar da kadroya geçecek mi yoksa 3 yılı doldurduğu tarihte mi kadroya geçecek. 3 yıl ibaresi yeni başlayanlar için mi.
  27. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Sgk Bildirgelerinde 1 Kuruş Fazla Olsa, Onaylasam Olurmu

Emanette ki tutarınız 1 kr fazla olduğu için eşleştirme yapmıyor siz Muhasebeyi arayıp ödeme emrindeki sgk kesintisinin birinden 1 kr u emanetten hazineye gelir olarak kaydettirin sonra Mys-Sgk eşleştirmesini yaparsınız
  28. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Sgk Bildirgelerinde 1 Kuruş Fazla Olsa, Onaylasam Olurmu

Fazla olan tutarı muhasebe den hazineye gelir olarak kaydedebilirsiniz
  29. Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi Memur Ödemeye Esas Ve Emekliliğe Esas Ek Gösterge Farklılığında Yapılacak Işlemler

sadece istisnadan giriş yaptım terfi kısmına birşey girmedim bu şekilde kesenekte sıkıntı olmaz galiba
Geri
Üst Alt