- Çalıştığınız İl/İlçe
- Artvin
Konu Sahibi
Ben arkadaşlalar dan farklı düşünüyorum 401101 kodu ve 402001 kodunun fhz. ye esas gün sayısı ve bu gün sayılarına bağlı olarak ödenecek tutarlar...
Gün sayılarında değişiklik yapmayacaksanız cezalık bir durum söz konusu değil, ama düzeltmeleri kişi olarak tek tek yapılması gerekiyor.
kesenek bilgi...
Ali Hocam şöyle bir durum var;
İl Sgk Müdürlükleri hiçbir hatayı affetmiyor ve cezayı kesiyor.
Ama Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Primler...
Gün sayılarında değişiklik yapmayacaksanız cezalık bir durum söz konusu değil, ama düzeltmeleri kişi olarak tek tek yapılması gerekiyor.
kesenek bilgi...
Ben arkadaşlalar dan farklı düşünüyorum 401101 kodu ve 402001 kodunun fhz. ye esas gün sayısı ve bu gün sayılarına bağlı olarak ödenecek tutarlar...
Teşekkür ederim. Ankara emekli sandığı tescil işlemleri dairesini aradım aynısını söylediler ek olarak Maaş Ödemesinin yapıldığı tarihi...
kesenek bilgi...
Teşekkür ederim. Ankara emekli sandığı tescil işlemleri dairesini aradım aynısını söylediler ek olarak Maaş Ödemesinin yapıldığı tarihi...
0,0 çıktı onayladım tahakkuk kısmında...evet eski bildirgeniz ile tutar eşitse fark çıkmaz, 0,00 olunca onaylayabilirsiniz sorun çıkmayacaktır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.