Konu Sahibi
merhaba arkadaslar sözlesmeli işci aile ve cocuk yardımı alır mı. yoksa sadece Eş ve çocuk yardımından oluşan aile yardımı 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda memurlar için mi yer almaktadır.
Hiçbir kesinti yapmadan direk net maaşa ekleyeceksiniz.peki hocam aile yardımını bordroda ve ödeme emrinde nasıl göstereceğiz.
[QUOTE="tahir_peker, post: 58282, member...damga vergisi de mi kesilmiyor hocam hüseyin bey kesilecek demişti damga vergisi.
Hocam hangi akla hizmet öyle yazmışım bilemiyorum ama Aile ve Çocuk Yardımından herhangi bir kesinti olmuyor. Önceki mesajımı düzelttim. Yanlış...
merhaba arkadaslar ay sonunda yabancı uyruklu öğretim elemanlarının maaşlarını ödeyeceğim. aile yardımını bi türlü yapamadım. bordro hazır ama aile...
peki hocam bordroda gelirler kısmına degil de, bi acıklama ekleyip dirrek...Evet, Ödeme Kalemi bölümüne 4 ncü satır olarak ekleyeceksiniz.
Gelirler kısmına eklemeniz gerekiyorpeki hocam bordroda gelirler kısmına degil de, bi acıklama ekleyip dirrek net maaşa mı ekliyorum.
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.