- Çalıştığınız İl/İlçe
- Lapseki
Konu Sahibi
Şu an KBS de "ÖNEMLİ DUYURU"...hocam tazminatları nasıl gireceğiz tarif eder misiniz?
Tuğrul hocam baş öğretmen olanların özel hizmet tazminatı 140.56 iken 120 daha verilip 260.56...
Tuğrul hocam baş öğretmen olanların özel hizmet tazminatı 140.56 iken 120 daha verilip 260.56 olacak değil mi? Yoksa 100 puan mı verilecek hali...
hocam baktım orda da...DUYURU - Uzman Baş Öğretmenli̇k Bakanlık Yazısı
Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik sertifikaları e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Öğretmenlerimiz; 1- Sertifikalarını, 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Uzman Öğretmenlik / Başöğretmenlik Sertifikası Sorgulama adresinden alabileceklerdir. 2- Söz konusu unvanlardan sertifikanın düzenlendiği...www.maasmutemeti.com
hocam baktım orda da şöyle yazıyor
Bugünkü Resmi Gazetede Uzman ve Başöğretmen için tazminat oranları yayınlanmış.
Uzman 1-2 derecelerde %60...
Buna göre yaptınız mı
[URL...
Durumlarına göre aynı yerden verdiysen sorun yokYaptım yani uzman olanlara 60 verdim baş olanlara 120 verdim. Olmuş mu
Hocam yeni uzman öğretmen olanalra direk 60 verdim. Zaten uzman olup da baş...Durumlarına göre aynı yerden verdiysen sorun yok
Hocam yeni uzman öğretmen olanalra direk 60 verdim. Zaten uzman olup da baş öğretmen olanlara da 120 verdim ekstradan. Ama bazı ilçe memler hali...
Tuğrul hocam baş öğretmen olanların özel hizmet tazminatı 140.56 iken 120 daha verilip 260.56 olacak değil mi? Yoksa 100 puan mı verilecek hali...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.