Üye silindi 22639
Misafir
Konu Sahibi
Arkadaşlar girilmeyen hayat sigortasının sonucu ne olur ben göreve yeni başladığımda ilk ay bilmediğim için girmemiştim malesef ilerde bana sıkıntı cıkarmı
Kbs bordrodaki gelirler toplamına bakın sgk ları düşün ilgili rakamın %15 ini alın deneyin göreceksiniz. Kbsy aylık girişte kontrol yapıyor...
Şu an güncel maaştan hesapladığımızda gelir vergisi oranı 15 olduğundan gelir vergisi oranının % 15 ni alıp yazdığımızda dahi agi ile beraber...
siz sigorta tutarını kaç olarak girdiniz.
601,69 zaten gelirin yüzde 15 inden düşük bir rakam. bu rakamı girdiyseniz sorun yok zaten ancak...
Gelir derken burada personelin brüt geliri vergiye tabi brüt ücret değilmi.2757.71 % 15 tutarı 413.66 yapıyor.Kişinin ödediği 601.69 buraya 413.66...
Süleyman Kambuk, hocam sorun tamam galiba, net olarak KBS Sigorta girişine ne girilirse girilsin Brütün %15 den fazlasın...
Yıllık asgari ücret tutarını aşıp aşmama kontrolünü sistem yapıyormu hiç test etmedim. Sistemin kontrol ettiğini sanmam. Sayıştaycılar hep bu...
Hocam tekrar teşekkürler bir personelin yıllık tutarlarını topladım 6943 TL gibi bir tutar çıktı.Benim anlayamadığım yıllık asgari ücret toplam...
Uzman Mutemet & Moderatör
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.