Konu Sahibi
arkadaşlar kolay gelsin. haziran ayı maaşları için tyçp işçilerinin aylık prim ve hizmet primlerini ne zaman doldurmamız gerekiyor?
maaşlar ödenmeden onaysız hizmet listesi ve aylık prim belgesini doldurup gönderiyoruz.ben bu onaysız belgeleri ne zaman yapıyoruz diye...
...arkadaşlar kolay gelsin. haziran ayı maaşları için tyçp işçilerinin aylık prim ve hizmet primlerini ne zaman doldurmamız gerekiyor?
Haziran 2018 ayı içinde işe girişleri yapılan İş Kur işçilerinin puantajları ay çıkışındfa iş kur sayfasına işlernir. Ek-5 yada 6 galiba...
haziran ayı e bildirge girişlerini ne zaman yapalım?Bayramlar çalışılmış sayılır.
e bildirge onaylamayı maaşlar yattıktan sonra yapıyoruz,ben onaysızları söylüyorum.ayrıca işkur daki adama sordum o puantajarı biz yapıyoruz dedi...
Özkan bey, Önce puantajlara göre maaş bordroları hazırlanır, ardından bunlar e-bildirgeye işlenir. Maaş bordrosunda işçi ve işveren toplmları...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.