- Bakanlık
-
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
çok net göremiyorum büyütünce çok büyüyor küçükken okunmuyor her terfinin tarihi belli olması lazım evrakta onu esas alarak manuel çeşitli ödemeler...
Çözümlendi | Kilitli - Geçmişe Dönük Terfi Farkı Ödemesi
Din Hizmetleri sınıfında 1600 ek göstergesi olan memur Genel İdari Hizmetleri geçince 1100 ek gösterge olarak kbs ye giriş işlemi yapılmış. Kazanılmış hak geri alınmayacağı için Mayıs 2019 tarihinde vhki olarak 1100 ek göstergeden maaş almaya başlayan memurun sayfası 2021 ocak ayı maaşı...www.maasmutemeti.com
[URL...
15.04.2021 6/1
30.11.2021 6/3
11.11.2022 5/1 denmektedir.
yani söyle anlatayim 15.04.2021 tarihinden itibaren 11.2022 tarihine bu personele...
sgk emanetleri aynı normalde olduğu gibi düşenler eşleştirilecekpeki mysde yine eşleştirme onaylatma oluyor mu bunda da
Merhaba arkadaşlar kurumumuzdan teknik personel hizmet birleştirmesi yaptı gelen onay yazısı bu şekilde daha önce hiç yapmadım nasıl bir yol izlemem...
ama...5510 Tabi personelin hizmet birleştirmesi olmuyor. Hitap sistemine sadece ssk günleri girliyor. Buna Hizmet intibakı denir.
ama hizmet birleştirme onayı diye geldi ama yazı yukarıda ki arkadaşların yazdığı bilgiler yanlış mı anlayamadım şuan tuğrul bey bu kişi 5510 sonrası...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.