Arkadaşlar merhaba. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapıyorum. ilçemizde teknisyen olarak görev yapan bir personel arkadaşımız, İl Milli Eğitim...
cevaplarınız için çok teşekkür ederim, düşüncelerimiz aynı olması beni daha da rahatlattı. Genel bütçe mantığının bazı mutemetler de yerleşmemesi...
evet naklen atandığı kurum haklı zaten verdiğin maaş farkı senin çalıştırıp ayın ortasında katsayı değişikliği sebebiyle ödemediğin kısım. maaşlar...
İl içi aynı gün başlaması gereken bir nakil değilse hemen kbs den ayırmaman gerekir böyle ödemen gereken ya da alacağın borçlar için karşı kurum...
bide şöyle düşünün isterseniz arkadaşlar: 7 Temmuzda a ilçede çalışan personel, 8 temmuzda b ilçede göreve başladı. temmuz maaşına müstahak olduğu yer...
işte benim...Hayır oyle olmaz Arkadaşım gittiği yer komple yapar.Personel nakil formuna yazın ne aldı ne almadı giddiği yer halleder
Bu işin zorla yaptırılması mümkün görünmüyor. Hangi kurumun yapacağı ile ilgili %100 kesin net bilgi yok. Bana kalırsa personeli mağdur etmemek için...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.