- Çalıştığınız İl/İlçe
- Çorum/Bayat
Konu Sahibi
Fiş numaralarımı çakıştı acaba. Milyonda bir ihtimalemi denk geldikEvet bana ait. Ben devir alanım hocam
Arkadaşlar yıl sonu tasinir için bir işlem yapan varmi. Neler yapacaksınız yada neler yapacağız. Yıl bitmek üzere hazırlıklara başlamak...
İlginç bir durum belki devreden kurumunda TİF numarası aynı olup...Fiş numaralarımı çakıştı acaba. Milyonda bir ihtimalemi denk geldik
Vergi Kimlik Numarası tanımlaması ile ilgili bir sıkıntınız yoktur değil mi, farklı tifler de VİF...Evet bana ait. Ben devir alanım hocam
İlginç bir durum belki devreden kurumunda TİF numarası aynı olup sistemsel problemlerden dolayı TİFi silmek durumunda kalmış olabilirler gibi...
Yaptım...Vergi Kimlik Numarası tanımlaması ile ilgili bir sıkıntınız yoktur değil mi, farklı tifler de VİF Oluştur işlemi yapmışsınızdır?
Kurum aynı kurum hocam. Harcama birimleri arası devir. Büyük ihtimalle tif numaralarında çakışma var gibi anladım. Desteğe yazdım çözerlerse ne ala...
Yeni sistemde iş yapmayı bıraktık artık, aldığımız hataların sebeblerini bulmakla uğraşıyoruz. Bazen keşke HYS ye hiç dokunmasalardı diyesim...
Artık çağrıdan nasıl bir cevap verecekler onu beklemeniz lazım. En iyisi bu senelik hata...Yaptım. 46 tif içinde sadece bu tifte sıkıntı çıktı
Artık çağrıdan nasıl bir cevap verecekler onu beklemeniz lazım. En iyisi bu senelik hata aldığınız devretme işlemini iptal edip malzemelerin...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.