- Bakanlık
-
Hazine ve Maliye Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bayraklı
Konu Sahibi
Gelir vergisi genel tebliği 322 seri no
madde 4( İşverenlerce hizmet erbabına nakit olarak verilen yemek bedelinde istisna)
6 nolu parantez...
Matrahları bulurken gv matrahından sgk işçi rpimlerini düşüyoruz fakat damga v matrahından herhangi bir istisna yok fark bundan kaynaklanıyor...
Kurumumuzda çalışan sürekli işçiler için sözleşme dönemleri 01.09.2024 tarihi itibariye %18,30 zam açıklandı.
1 günlük yemek ücreti 143,69 TL...
322 sayılı Gelir Vergisi Genel Tebliğinin İşverenlerce hizmet erbabına nakit olarak verilen yemek bedelinde istisna başlıklı 4. maddesinin 6. bendine...
322 sayılı Gelir Vergisi Genel Tebliğinin İşverenlerce hizmet erbabına nakit olarak verilen yemek bedelinde istisna başlıklı 4. maddesinin 6. bendine...
ben net ödenen yemek yardımlarında ne işçiye ne işverene maliyet yansıtmıyorum.
genel uygulamaların yanlış olduğunu düşünüyorum.
Örneğin yemek...
Süleyman hocam sana yüzde yüz katılıyorum. Bu konuda haklısınız, ancak TİS gereği net ibaresi olduğu için bu yola başvurmak zorunda...
Bende senin gibiydim işi yaptıkça iş yüklediler sırtıma...Severek yapmak istediğim bu işten ayrılmak istiyorum ona da engel oluyorlar.
Kurumumuzda çalışan sürekli işçiler için sözleşme dönemleri 01.09.2024 tarihi itibariye %18,30 zam açıklandı.
1 günlük yemek ücreti 143,69 TL...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.