Konu Sahibi
Arkadaşlar hayırlı akşamlar .birimimde çalışan kamu işçisi 6/7.02.2020 tarihlerinde 2 gün iş goremezlik raporu aldı.maas ve bildirge açısından yapmam gerekenler nelerdir . teşekkürler
Onaylanma mecburiyeti yokArkadaşlar e-vizitedeki arşiv kısmından 2 gün çalışmamıştır diye onaylanacak mı ?
Kontrol ederken gördüm düzelttim hocam yanlışlık olmuş orada. Derece kademelerini doğru sayıyorum. Yanlış hesaplama yapmadılarsa o şekilde...
Tuğrul bey aldığım ilk bilgilere gore 2 gün rapor alan işçinin maaşı bugün tam yaptım.onaysiz e bildirgede de SGK matrahini 30 olarak tam gün...
Düzeltin...Hocam peki bunu düzeltme şansım varmı .maaşı muhasebe hazine sürecine almış. bildirge onaylanmadı daha.ne yapmam gerekir
2 Gün Rapor alan işçinin maaşın neden tam veriyorsunuz ki .Şöyle hocam, 3 gün ve üzeri rapor alanların 2 gününü işyeri öder. Eğer işçi 1 yada 2...
SGK'nı ödemediği ilk 2 günü yani Hastalık yardımı adı altında işrveren öder. 2...Tuğrul Hocam işçilerin sözleşmelerine iyi bakmak lazım.
SGK'nı ödemediği ilk 2 günü yani Hastalık yardımı adı altında işrveren öder. 2 gün raporlarda zaten SGK ödemiyor bu nedenle ödenen raporlardan...
Ben ilgili maddeden...SGK ödemediği için 2 gün veya 1 gün alınan raporlarda kesinti olmadan gündeliği tam olarak ödeniyor Tuğrul Hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.