Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutemet ArşiviSözleşmeli Yönetici Görevlendirme Yazısı Hk.
Hastanemizin Başhekimi satranç turnuvasında birinci olduğu için valilik görevlendirmesiyle görevli izinli olarak 1 hafta turnuva için görevlendirilmiş.Sizce bu ek ödemesinden 5 günlük izin kesilir...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Bende öyle düşündüm ama başhekim resmi bir dayanak var mı ileride birşey olursa sıkıntı yaşamayayım dedi. Bakanlığın işi dışında özel bir iş için valilik oluruyla olurmu ilk defa böyle bir şey duydum
Kamu Hastaneleri Birliklerinde Sözleşmeli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönerge'nin tanımlar bölümünde f) Çalışılmayan günler: Resmî tatil günleri haricindeki tüm çalışılmayan günleri...
Hocam zaten benim yorumum dedim
ancak şunu da açıklamakta fayda var, sağlık kurumları için ek ödeme yönetmeliğinde
Geçici veya re’sen görevlendirme: Personele, asıl görev yeri dışında...
Tabi ki Yaşar Bey değiştirdim. Sanırım görevli gibi gidecek bende valilik yazısını eke koyarım. Bir sorun olursa valilik yazısını gösteririm. Sonraları fark edilirse yasal faiziyle geri alırım.
Çok teşekkür ederiz Sibel Hanım,
topic tarafımdan kilitlendi.
konu hakkında herhangi bir yasal dayanak ya da görüş yazısı vs. paylaşmak isteyen özelden mesaj atarsa kilidi kaldırırız.