- Bakanlık
-
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- diyarbakır
Konu Sahibi
Kafamı karıştıran bir durumu size sormak istiyorum.örneğin bu ay dan bahsedelim.4B lilerin fiili hizmetini hangi ay olarak yaptınız,hangi tarih...
Peki bunlar peşin maaş alıyor.Bu ay kasım maaşı aldılar ve...15 Ekim - 15 Kasım aralığı (ekim dönemi)
Son bildirim tarihi 23 Kasım 2019
Peşin maaş almış...Peki bunlar peşin maaş alıyor.Bu ay kasım maaşı aldılar ve kasım bildirgesi veriliyor.nasıl ekim ayını bildiriyorsunuz??
Peşin maaş almış olmaları bildirge tarihini değiştirmez.
5510 sayılı kanunun 4/1a maddesine göre sigortalı olanların bildirgesi maaş dönemi...
Mehmet hocam ozaman siz bu ay sadece ekim ayı için 30 nolu ve 33 nolu bildirgeleri veriyorsunuz.aralık ayı geldiğinde kasım ayının bildirimlerini...
Ben bu ay Ekim dönemine ait 13 ve 33 nolu belgeleri veriyorum.
Muhasebe müdürlüğü ben bildirge vermeden paraları göndermiyor. Bildirgeme göre...
Benim muhasebem götürmesemde bildirgeleri, ayın sonunda primleri ödüyor bekletmiyor.Mesala ben bu ay kasım ayı olarak 13-30-33 nolu bildirgeleri...
Muhasebe Müdürlüğünüze bir yazı ile bildirin. Durumun bu şekilde olmaması halinde doğacak zararın telafisinin mümkün olmayacağını vs. Yani...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.