- Bakanlık
- Millî Eğitim Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Tokat
Konu Sahibi
maalesef sözleşmeli personel için yok. Sözleşmelilere MYS üzerinden...Sözleşmeli personel eksik ödenen unsurları ekleyeceğimiz yer varmı.
maalesef sözleşmeli personel için yok. Sözleşmelilere MYS üzerinden ödeme yapmak gerekiyor.
Sıkıntınızı tam olarak anlayamadım ama ek ödemenin...
Geriye dönük ödemelerde maaş bordro girişini manüel doldururken diğer tazminatlardan ek ödemeyi seçip kaydet yapıyorum ama bordroya atmıyor...
Dediğiniz işlemi yaptıktan sonra raporlar kısmından bordroyu görüntülediğinizde ek ödeme görünmüyor mu? Sizin sorunuzdan dolayı deneme yaptım...
Kbs nin ara yüzünden girmiş olduğumuz ek ödemeyi sormadım ama.Mesela yeni şef olan bir personele memur ile şef arasındaki farkı excelde yaptıktan...
Sorum farklı derken geriye dönük aile yardımı çocuk yardımı vb.islerin kadrolularda yaptığımız gibi yapabiliyormuyuz diye sordum.Diğer sorumda yine...
Bende aynı yerden bahsediyorum. Dün yaptığım denemede bordroya yansıdı. Acaba bordroya yansıyor da sizin gözünüzden mi kaçıyor diye soruyorum...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.