Konu Sahibi
sgk ile 4 5 ay önce görüştüm aynen şöyle dedi şahıstan iş göremezlik ödeneği tutarını edevlet üzerinden veya banka dekontuyla alın kesintisini ona...
gökhan hocam bu arkadaşımızın ilk ayı kıst sgk nın yatırdığı ücret 612,71 tldir. bu tutarı nasıl bulduğunu çözemedim.
arkadaşlar 10 gün rapor alan çalışanın rapor parası nasıl hesaplanıyor. benim hesapladığım ile sgk nın yatırdığı tutar farklı. 1.ay 2384,80, 2.ay...
Bu...raporu inceledim herhangi bi yatış söz konusu değil 23.05.2019-01.06.2019 tarihleri arası raporlu ayaktan tedavi
Bu yazınızı sonradan gördüm
Bu durumda ;
15/05-14/06 --- Döneminden alıyor raporu..Toplamda 10 gün ve 8 Günü öder.. Buraya kadar tamam.
Bu...
İşçi dediğime bamayın, 4B-4C-4D-Taşeron-Asgari Ücretli... bunların hesaplamaları aynı, hepsi 5510 Kanuna...Tuğrul hocam bu 4B sözleşmeli
İşçi dediğime bamayın, 4B-4C-4D-Taşeron-Asgari Ücretli... bunların hesaplamaları aynı, hepsi 5510 Kanuna göre 4A'lı sigortalı.. (işçi ibaresi...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.