- Bakanlık
-
Millî Eğitim Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Uşak
Konu Sahibi
4/b bildirgelerini biz bekletmiştik aralık ayı için ama maliye oanyladı gönderdi bizde bildirgeyi verdik farklar içinde ek bildirge yapmayı...
valla ek var diye biliyorum yada ocağa ekleyip gönderecez artık kbs bir açılsaydıBildirgede ek yok ki. Asılı iptal etmeniz gerek.
Günaydın dostlar. 4/b bildirgelerini farklar henüz hesaplanmadığı için vermedim. (Muhtasar değil normal bildirge) konu içerisinde geçen cevaplara göre...
Bizde henüz bildirimlerini yapmadık. Ayrıca yapamıyoruz da geçen hafta yapayım farkları da Ocak bildirimlerine eklerim diye denedim ancak tüm...
İşte hocam ayın 23 son ise haftasonuna denk geldiği için bu gün bildirgelerin verilmesi gerekiyor. Yoksa cezaya düşeriz SGK bahane dinlemez. Eğer 26...
İşte hocam ayın 23 son ise haftasonuna denk geldiği için bu gün bildirgelerin verilmesi gerekiyor. Yoksa cezaya düşeriz SGK bahane dinlemez. Eğer 26...
Hocam sgk il müdürlüğü iş veren servisini aradım...Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliği Madde 102 yi inceleyin
Kafanız rahat olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.