Konu Sahibi
4B maaş için e-bildirge yaptım onayladım ama bildirgede 11 kuruşluk fazlalık var bunu nasıl düzeltebilirim bildirgeyi iptal etsem sorun olur mu
...ortada keyfi yapılmış bir durum yok, ilk defa başıma gelen bir durum olduğu için buraya yazdım sizi meşgul ettiysem hakkınızı helal edin
Bildirgedeki tahakkuk miktarını, bordronuza göre eşitleyeceksiniz. Primlerde düzenleme yapılamaz. Ödeme bordronuzdaki işçi ve işveren tutarlarını...
Tuğrul hocam bildiğiniz gibi 4b lilerin nöbet ücretlerinden de prim kesiliyo.biz bildirgeyi hem 30 hemde 13 den bildiriyoruz.maaşdaki bürüte göre %1...
peki bu 4/b lilerin maaşını kbs den yapanlar için bir çözüm önerisi var mı? her ay kuruş farkı çıkıyor ve muhasebe kuruş farkını kapatmamızı istiyor...
Yanlış anlaşılma olmasın. Konu açmadan önce gerekli kontrolleri yapmak aynı zamanda sizin içinde iyi olur. Bizim içinde.
Keyfi olarak...
Kbs için yapılacak legal bir uygulama maalesef yok bu aksaklığı da zaten defterdarlık muhasebe'ye verilen dilekçe ile kapatılmakta.Ancak tasvip...
Tuğrul hocam bildiğiniz gibi 4b lilerin nöbet ücretlerinden de prim kesiliyo.biz bildirgeyi hem 30 hemde 13 den bildiriyoruz.maaşdaki bürüte göre %1...
Defterdarlık Muhasebe müdürlüğüne ödeme emri düzenleme tarihi ve belge numarasını belirterek veya ö.e.b...nasıl bir dilekçe yazılıyor peki
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.