Mustafa Iki Vardar Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 181 Puan 16 Yaş 56 Konum izmir Konu Sahibi 6 Haziran 2016 #1 merhaba arkadaşlar, sizler olmasanız ne yaparım bilemiyorum geçtiğimiz yıl maliye bakanlığının aile ve çocuk yardımında sıkıntı bulunan personeller hakkında bir yazı ve liste... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
merhaba arkadaşlar, sizler olmasanız ne yaparım bilemiyorum geçtiğimiz yıl maliye bakanlığının aile ve çocuk yardımında sıkıntı bulunan personeller hakkında bir yazı ve liste... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
mr.dnby Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 469 Puan 28 6 Haziran 2016 #2 Beyanname doldurduysa özlük dosyasındadır. Biz geriye dönük borç çıkarıyoruz ama zaman aşımı var mı yok mu 15 yıl uzun bir süre Oyla 0 Downvote
Beyanname doldurduysa özlük dosyasındadır. Biz geriye dönük borç çıkarıyoruz ama zaman aşımı var mı yok mu 15 yıl uzun bir süre
Üye Misafir 6 Haziran 2016 #3 ben 11 seneyi aldım. haram dedim zıkkım dedim aldım.Ama bizimki yalan beyanda bulunmuş.o yüzden hepsini aldım. Siz 15 yıl hi. aile bildirim formu yeniletmedinizmi ben her senenin başında... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
ben 11 seneyi aldım. haram dedim zıkkım dedim aldım.Ama bizimki yalan beyanda bulunmuş.o yüzden hepsini aldım. Siz 15 yıl hi. aile bildirim formu yeniletmedinizmi ben her senenin başında... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Mustafa Iki Vardar Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 181 Puan 16 Yaş 56 Konum izmir Konu Sahibi 7 Haziran 2016 #4 bildirmiş bizim kuruma geçtikten sonra yardım verilmeye başlanmış. Oyla 0 Downvote
Üye Misafir 7 Haziran 2016 #5 sizin kurumamı verilmiş sizden önceki kurumamı verilmiş. Adamı güzel güzel ikna etmeye bak alabildiğini al adam dişli çıkarsa üstünede beyanda verdiyse üstüne suyu içeceksin adam işi mahkemeye... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
sizin kurumamı verilmiş sizden önceki kurumamı verilmiş. Adamı güzel güzel ikna etmeye bak alabildiğini al adam dişli çıkarsa üstünede beyanda verdiyse üstüne suyu içeceksin adam işi mahkemeye... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Ali Selvi Uzman Mutemet Yönetici Uzman Mutemet Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 2,639 Çözümler 29 Puan 753 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Yozgat / merkez 7 Haziran 2016 #6 Bende eş yardımı geri almıştım ama bu kadar uzun süreli değildi. Oyla 0 Downvote
Mehmet POLAT Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 58 Puan 6 7 Haziran 2016 #7 10 Yıl sınırlaması var diye biliyorum. Hatta geçen sene Maliye Bakanlığı yersiz ödenen tazminatların iadesini istemişti ve 5 yıl ile sınırlamıştı. Oyla 0 Downvote
10 Yıl sınırlaması var diye biliyorum. Hatta geçen sene Maliye Bakanlığı yersiz ödenen tazminatların iadesini istemişti ve 5 yıl ile sınırlamıştı.
Üye Misafir 8 Haziran 2016 #8 evet maliye kişi borcu açılıpta tahsil edilmeyenleri 5 yıl içinde tahsil ediniz diyor Oyla 0 Downvote