- Bakanlık
-
Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Giresun
Konu Sahibi
Dosyada 85.77 nin brutu 123.87 bulunmus. İslem tersten yapildiginda goruldugu gibi 85.77yi vermiyor.
Bunu bende düşündüm lakin bu brüt tutarı bordroya...1-(C4+(1-C4)*D4+E4)
Formul bu sekilde olursa dogru sonucu verir. Yuvarlama yapmadan
Bunu bende düşündüm lakin bu brüt tutarı bordroya girdiğimizde SGK prim matrahına eklediği için SGK kişi kesintisi kadar zaten gelir...
Mukerrer kesinti olmaz.niye olsun ki. Brutten nete yaptigin islemleri tersi islemlerle, matematikte saglamasi denir, netten brutu gitmektir...
Brüte uygulanmaz, SGK matrahına brüt de ekleneceği için ve geooirr vergisi matrahından SGK kişi kesintisi çıkarılacağı için zaten o işlem...
Omur hocam matematik bolum mezunuyum hesaplama konusunda guvenebilirsin. netten brut bulmak icin excel vba kullanip fonksiyon tanimlamak olacak. Bilen...
Benim eklediğim excelde, formül değişikliği yaparak yükler misiniz?
Ozel hizmet tazminatindan benim bildigim gelir vergisi kesilmez. Yan odemedende...Hizmet zammı excelini de ekler misiniz? Teşekkür ederim.
...Ozel hizmet tazminatindan benim bildigim gelir vergisi kesilmez. Yan odemedende sgk primi kesilmez. Eger mevzuat dedigim gibiyse hazirlayayim
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.