- Bakanlık
-
Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Türkiye
Konu Sahibi
İyi çalışmalar,
TİS farkları ile ilgili , personellerin başladıkları ilk ay TİS ücret ve haklarını verme konusunda genel olarak nasıl bir uygulama...
Teşekkür ederim. Ücreti Asgari ücret olarak...Hocam bazı hastanelere sordum, asgari ücret verip, diğer sosyal haklarını da vereceklermiş.
Hocam bende kararsız kaldım, herkes...Teşekkür ederim. Ücreti Asgari ücret olarak verince diğer sosyal hakları da vermemek gerekmez mi?
Hocam bende kararsız kaldım, herkes farklı yapıyor.
Bazı hastaneler tamamını verecekmiş. Ben de asgari ücret verip, diğer tüm haklarını vermeyi...
İkramiyeler kist mı verilecek? Ya Allah rızası için ocak 2019 da başlayan isci için excel atabilirse minettar olurum. Biz bu işin içinden...
İkramiyeler kist mı verilecek? Ya Allah rızası için ocak 2019 da başlayan isci için excel atabilirse minettar olurum. Biz bu işin içinden...
Teknik eleman kavramı artık bitmiştir.Kafada soru işareti kalmamıştır.Teknik personel tanımı hakkında bi karar yazısı çıkmış.
Uzman Mutemet
Uzman Mutemet & Moderatör
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.