Konu Sahibi
aynı sorun bizdede vardı bu yazının 6. maddesinin a bendine göre işlem yapın denildi...
aynı sorun bizdede vardı bu yazının 6. maddesinin a bendine göre işlem yapın denildi. Bahsedilen maddeye göre işlem yapınca personel teşvik ek...
sizin bu iki birim sadece acile hizmet veriyorsa onların hizmet sunum alanlarını acil servis göstermeniz gerekmezmi. sonuçta measi çıkmasada acilde...
Hocam, hizmet sunum alanın "Diğer" olarak girerseniz, hakuk oranlarında değişiklik olmuyor. "Diğer...
aynı sorun bizdede vardı bu yazının 6. maddesinin a bendine göre işlem yapın denildi. Bahsedilen maddeye göre işlem yapınca personel teşvik ek...
Hocam çok güzel tablo hazırlamışsınız elinize sağlık. bende aynı mantıkla işliyorum ama faklı işleyişler olunca sormak zorunda kaldım. son bir soru...
Hocam, hizmet sunum alanın "Diğer" olarak girerseniz, hakuk oranlarında değişiklik olmuyor. "Diğer Ayaktan Tedavi, Ünite ve Merkezleri" girdiğimizde...
Röntgenle ilgili şunu merak ettim. Mesela kişi hafta içi 24 saat nöbet tuttuğunda acile hizmet verdiği süre 16 saat mi olacak 17 saat mi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.