- Bakanlık
-
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
Ben daha farklı düşündüm aradaki derece kademe farkını katsayılara göre manuel olarak hesaplanır diye düşündüm peki 4.aydan itibaren otomatik atacak...
Ben geçmişe dönük yaptığımda...Terfinin tamamını emsana toplu atacak. Siz Sadece bir dönem kısmından terfi keseneğini bildireceksiniz.
Ben geçmişe dönük yaptığımda özellikle bir önceki ayda olanı yaparken ait olduğu döneme önceki ayı giriyordum bu onun gibi olmayacak mı hiç yapmadım...
Aynen, yine bir önceki dönemi seçmeniz yeterli. Tek aya bildireceksiniz yine.
Nedenini siz sormadan ben söyleyeyim; Bildirdiğiniz kesenek...
Hocam ben bunları geriye dönük nasıl yapacağım önemli olan o onu anlamış değilim
Ama aradaki 5/2 ne olacak
Post automatically merged:
Kişi...
Bu şekilde ilk defa yapacağım hocam ama terfi arka ekrandan 4.ayı sectığımde Ekim olarak SGK bildirdiğimde sorun olmaz mı sonuçta 4.ay gözüküyor...
Herhangi bir sorun olmaz.
KBS zaten yıl içinde gerekli terfi hesaplamasını yapıyor. Sizin dediğiniz programlar ki sitemizde de mevcut, geçmiş...
Tşk ederim hocam bunun dışında geçmiş yıllara ait terfi farkıda var hizmet birleştirmesinden dolayı onun sgksını nasıl yapacağım orasını anlayamadım...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.