Hocam 22 Ocak'ta ödenmiş bir ücretin 7 Haziran'da iadesi yapılmış, malmüdürlüğü iadenin yapıldığı günkü cari oran geçerlidir, Ocak'tan itibaren %24...
Bu konuya kafayı taktım ben. Bu konuda bir kanun çıkarılması yada yönetmelik olması lazım. Malmüdürlüğü bunu %24 derken hiç bir dayanağı yok...
Süleyman Bey iyi çalışmalar 2 doktora sehven her ay 100 puan yan ödeme fazla ödemişim.2023 ocaktan itibaren öyle gelmiş ben bu tutarları...
MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 83)
(FAZLA VEYA YERSİZ ÖDENEN AYLIKLARIN GERİ ALINMASI)
Genelgenin 4. maddesinde konuya...
Yukarıda belirtildiği gibi anılan (b) bendi...Anladım Süleyman Bey zamanaşımı süresi içerisinden kasıt tam olarak nedir? 60 gün mü
zaman aşımı süresi bocun ödenmediğinde ortadan...Anladım Süleyman Bey zamanaşımı süresi içerisinden kasıt tam olarak nedir? 60 gün mü
zaman aşımı süresi bocun ödenmediğinde ortadan kalkacak süreçte bahsediyor. yani kişi borçlarında bu borçlar kanununa tabi olduğundan 10...
Süleyman Bey faiz sadece kişiye tebliğ tarihinden itibaren mi uygulanacak? Ben kişiye ana parayı faizsiz mi tebliğ edeceğim o zaman. Kişi...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.