- Bakanlık
- Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Mersin Tarsus
Konu Sahibi
Ekte sunduğum resimde de görüldüğü üzere Bütün kombinasyonları denedim.. telefon açtım "gss...
Bu kişi 03.03.2023...Bakmakla yükümlüsü olan için gss prim iadesi alamazsınız. Varsa malullük yaşlılık primi onları iade alabilirsiniz.
Evet kişinin 15.02.2023 - 14/03/2023 tarihleri arasında gss si ödenmiş.kıst maaş bordrosunda gss tahakkuk ettirilmiş mi? Bi kontrol edin.
03.03-14.03 dönemine aitEvet kişinin 15.02.2023 - 14/03/2023 tarihleri arasında gss si ödenmiş.
Ekte sunduğum resimde de görüldüğü üzere Bütün kombinasyonları...Red açıklamasında olduğu gibi bitiş tarihini 14 olarak girdiniz mi?
Ekte sunduğum resimde de görüldüğü üzere Bütün kombinasyonları denedim.. telefon açtım "gss yi bildiğim kadarıyla prim iade ekranından iade etmiyorlar...
Ekte sunduğum resimde de görüldüğü üzere Bütün kombinasyonları denedim.. telefon açtım "gss yi bildiğim kadarıyla prim iade ekranından iade etmiyorlar...
Uzman Mutemet
Uzman Mutemet
Site Admin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.