halil_sumer Misafir Konu Sahibi 8 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar bazı kurumların kbs sine cayma taşepleri düşmüş bunlar hangi sigorta şirketleri yazabilirmisiniz ? Ayrıca kimler maaşı hesaplatıp muahasebeye teslim etti ? Cayma talebi yapan... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bazı kurumların kbs sine cayma taşepleri düşmüş bunlar hangi sigorta şirketleri yazabilirmisiniz ? Ayrıca kimler maaşı hesaplatıp muahasebeye teslim etti ? Cayma talebi yapan... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
mustafakartoglan Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 33 Puan 6 9 Mayıs 2017 #41 maaşları döken var mı? Oyla 0 Downvote
Ömür Kandemir Uzman Mutemet & Moderatör Yönetici Moderatör Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 2,638 Çözümler 73 Puan 1,213 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Giresun 9 Mayıs 2017 #42 mustafakartoglan' Alıntı: maaşları döken var mı? Genişletmek için tıkla ... cayanları bes kesintili olarak dökünüz ,ben döktüm ve muhasebe müdürlüğüne teslim ettim.muhaseb müdürlüğü defterdarlık uzmanı... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
mustafakartoglan' Alıntı: maaşları döken var mı? Genişletmek için tıkla ... cayanları bes kesintili olarak dökünüz ,ben döktüm ve muhasebe müdürlüğüne teslim ettim.muhaseb müdürlüğü defterdarlık uzmanı... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Halil KARA Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 227 Puan 18 9 Mayıs 2017 #43 bende yaptım teslim ettim Oyla 0 Downvote
Yaşar Yarımoğlu Uzman Mutemet Yönetici Uzman Mutemet Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 1,683 Çözümler 152 Puan 1,003 Yaş 51 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Muğla 9 Mayıs 2017 #44 "gönüller birlik" teslim edelim arkadaşlar. Aziz Nesin'in bir hikayesinde dediği gibi; "du bakali neolcek!" Oyla 0 Downvote
"gönüller birlik" teslim edelim arkadaşlar. Aziz Nesin'in bir hikayesinde dediği gibi; "du bakali neolcek!"
Rıdvan Ercan YILDIZ Uzman Mutemet Yönetici Uzman Mutemet Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 1,189 Çözümler 46 Puan 678 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Batman/Gercüş 9 Mayıs 2017 #45 Bes'ten cayan ve caymayan tüm personellerden tekrar kesinti yapılmış olarak (Kbs kesti) teslim etttik. Oyla 0 Downvote
Bes'ten cayan ve caymayan tüm personellerden tekrar kesinti yapılmış olarak (Kbs kesti) teslim etttik.