halil_sumer
Misafir
Konu Sahibi
KBS kesenekler halen düşmedi.ne eski kurum kodunda var ne yeni kurum kodunda ulan arkadaş izine çıkacağım diye illa bir prüz çıkıyor
Uzman Mutemet' Alıntı:benim yanlış 7.4.00 dan çıkmış bunu muhasebe fonksiyen kodları yanlış tanımlamı 7.4.0.0. halk sağlığın kodu
Ahmet Erdoğan' Alıntı:Uzman Mutemet' Alıntı:benim yanlış 7.4.00 dan çıkmış bunu muhasebe fonksiyen kodları yanlış tanımlamı 7.4.0.0. halk sağlığın kodu
benim ödeme emirlerinde kod...
Uzman Mutemet' Alıntı:Ahmet Erdoğan' Alıntı:...Uzman Mutemet' Alıntı:benim yanlış 7.4.00 dan çıkmış bunu muhasebe fonksiyen kodları yanlış tanımlamı 7.4.0.0. halk sağlığın kodu
fuatcolak' Alıntı:arkadaşlar şimdi bu kurum kodları değişti acaba kesenek onayladığımız şifreler filan değişecekmi çünkü ordada çeşitli numaralar var saymanlık-kurum kodu gibi numaralar...
Uzman Mutemet' Alıntı:fuatcolak' Alıntı:arkadaşlar şimdi bu kurum kodları değişti acaba kesenek onayladığımız şifreler filan değişecekmi çünkü ordada çeşitli numaralar var saymanlık-kurum kodu...
(3 saat Önce)Ahmet Erdoğan Yazdı:' Alıntı:(3 saat Önce)Uzman Mutemet Yazdı:' Alıntı:benim yanlış 7.4.00 dan çıkmış bunu muhasebe fonksiyen kodları yanlış tanımlamı 7.4.0.0. halk sağlığın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.