Üye Misafir Konu Sahibi 11 Mart 2015 #1 KBS SİSTEMİNE HANGİ AYIN MATRAHLARI AKTARILIR ? HBYS-KBS MAAŞ BRÜTLERİ BİREBİR AYNI NASIL TUTTURULUR ? Sağlık bakanlığı Kbs maaş sistemine sabit ek ödeme ve döner sermaye ek ödemeleri... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
KBS SİSTEMİNE HANGİ AYIN MATRAHLARI AKTARILIR ? HBYS-KBS MAAŞ BRÜTLERİ BİREBİR AYNI NASIL TUTTURULUR ? Sağlık bakanlığı Kbs maaş sistemine sabit ek ödeme ve döner sermaye ek ödemeleri... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Üye Misafir Konu Sahibi 11 Mart 2015 #2 Kuantum fiziği zor olduğu söylenir.aynştayn gelsin kümülatifleri bire bir tuttursun göreyim. Oyla 0 Downvote
arşivist Misafir Konu Sahibi 11 Mart 2015 #3 yukarda yazılanlara katılıyorum lakin farklı uygulamalar mevcut ve hepsi haklı olduğunu söylüyor Oyla 0 Downvote
Üye Misafir Konu Sahibi 11 Mart 2015 #4 yukarıdaki uygulama şuan maliye bakanlığın kullandığıdır.Bunun kullanılması gerek. Oyla 0 Downvote
arşivist Misafir Konu Sahibi 11 Mart 2015 #5 gelde idareye anlat yıllardır yapılan uygulamadan vazgeçmek istemiyorlar. Oyla 0 Downvote
Üye Misafir Konu Sahibi 11 Mart 2015 #6 Abi idareye bakmayacaksın hem onlar ne görecek bordromu anlarlar.Çok biliyorlarsa kendileri yapsınlar.Ben bildiğimi okurum. Oyla 0 Downvote
Abi idareye bakmayacaksın hem onlar ne görecek bordromu anlarlar.Çok biliyorlarsa kendileri yapsınlar.Ben bildiğimi okurum.
Üye Misafir Konu Sahibi 11 Mart 2015 #7 bu yöntem kbs genel bütçe brütleri ile hbys genel bütçe brütle kuruşu kuruşuna aynı götürür Oyla 0 Downvote
Ali Selvi Uzman Mutemet Yönetici Uzman Mutemet Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 2,639 Çözümler 29 Puan 753 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Yozgat / merkez 11 Mart 2015 #8 ben bir türlü tuturamadım şunu yıllardır. Oyla 0 Downvote
İlker YENİBERTİZ Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 325 Puan 88 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe . 14 Mart 2015 #9 selweb' Alıntı: ben bir türlü tuturamadım şunu yıllardır. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Tuturusunuz. Oyla 0 Downvote
selweb' Alıntı: ben bir türlü tuturamadım şunu yıllardır. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Tuturusunuz.
Muhammet Ertem Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 326 Çözümler 2 Puan 238 11 Temmuz 2015 #10 uzman mutemet beyin verdiği link en mantiklisi en doğrusu olabilir... Gerçekten faydali oldu.. Tşkrlr Oyla 0 Downvote
uzman mutemet beyin verdiği link en mantiklisi en doğrusu olabilir... Gerçekten faydali oldu.. Tşkrlr