Konu Sahibi
Şimdi anladım;
Siz 68,86 İş göremezlik kesintisi yapıyorsunuz, sistem 130 TL fazla kesinti atıyor.
Bu konuda silme işlemi de yapamadığınızı...
Menderes Bey hani ben yeniyim ama söylediğiniz bilgileri...Rapor kısmında gün yazan yere de rakam yazmış olabilirmisiniz. 2 3 gün gibi
Menderes Hocam, oraya manuel gün sayısı yazsanız da, iş...Rapor kısmında gün yazan yere de rakam yazmış olabilirmisiniz. 2 3 gün gibi
Teşekkür ederimçağrı merkezi(uygulama destek) çağrı açınız , yazılımsal bir hata olarak görülüyor.
Menderes Hocam, oraya manuel gün sayısı yazsanız da, iş göremezlik ödeneğini manuel girmeden kendisi atmaz, kesinlikle sistemsel bir...
Efendim zaten sizin yollarınız işlem yapılamayan yollardı. Bu arada bişey daha sorayım 4/B 14...-
Çözüm yolları tükendi demek ki
Şöyle yazın;Teşekkür ederim bende öyle yapıcaktım ama başka bi çözüm yolu varmı diye yazmak istedim
Denedim kayıt ediyor ama silme işlemi yapmıyor kesinti kısmında silmeye izin vermiyor sağlık raporu kısmında da ekrana gelmiyor girilen...
Efendim zaten sizin yollarınız işlem yapılamayan yollardı. Bu arada bişey daha sorayım 4/B 14 günlük fark hesaplamasında ödeme emrinde kuruş...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.