arkadaşlar işkur işçileri alırken e bildirge,sgk,maaş hesaplama konularında nasıl bir yol izlemem gerekiyor?ilk defa yapacağım.başvurular başlayacak.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
Sözleşme konusu temizlik ise şu şekilde girebilirsiniz, başka temizlik ile...sigorta girişini yaparken meslek kodu ne girdiniz acaba bunlar için?
TYP sözleşmenizde işin konusu temizlik ise olur.çevre düzenlemesi olarak açtırdık işyeri sicil numarasını. bu verdiğiniz kod olurmu acaba?
[QUOTE="Bahar...Arkadaslar bizim ordada başlamışlar iskurla gelenler bana ne söyleyen oldu nede bir yazı geldi.ben sigorta girişi almadım
Bugün mü başlamışlar? kaç kişi başlamış çok mu?
Eğer bugün başladılarsa bugün 23:59 a kadar (1 Ocak tatil olduğu için bugünde girişleri...
Dün başlamışlar tescil yoktu giriş yapamadım da neden biz yapıyoruz sigorta girişlerini bu personellerin il saglik müdürlüğü yada is kur yapması...
Dün başlamışlar tescil yoktu giriş yapamadım da neden biz yapıyoruz sigorta girişlerini bu personellerin il saglik müdürlüğü yada is kur yapması...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.