Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutemet ArşiviGEÇİCİ GÖREVLİ TABİP EK ÖDEME HESAPLAMA
Hastanemize 10 gün geçici görevli gelen hekimin performansını geldiği hastaneye yaptırabilirmiyiz.(Biz küçük hastane gelir az dağıtım az, o büyük hastaneden geldi) yasal bir dayanak var mı. 10...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Şöyle Anlatayım;
Geçici Görev Kuruma gelen bir diş hekim 22.03.2016 başlarsa 10 günlük Mart 2016'da Ortalamadan verilecek değil mi? DSSÖ Mahsup Edebilmek için ne yapmalıyız?
Şimdi Size Şöyle Sunayım. Sizde Yol Gösterin Bize
22.03.2016 tarihinde İlçeden İlimize Geçici Görevle Gelen Diş Hekiminin Yapılması Gerekenler neler Kısaca Belirtirseniz Sevinirim.
ek ödeme hesaplarken bu diş hekimine, 21 gün eksik gün girerek 10 gün üzerinden ve bu süre içinde topladığı muayene girişimsel işlemler puanından hesaplama yapacaksınız. ancak çıkan brütten vergi...
Mekeli hocam geçici görevle geldiğinde de Ek ödeme yönetmeliğinin 4C-2 maddesine göre ortalamadan verilmesi gerekiyor. bu konuyu bizzat ek ödeme daire başkanlığını arayarak kendim sordum. bir gün...
hocam, 10 günlük geçici görevden bahsediyoruz. 10 gün için EK-4 C olmaz. bunun için geçici görevin en az 1 ay olması gerekir. kaldı ki konu hakkındaki yazıyı siz eklediniz. ek ödeme daire...
gelen paraya birşey yapılmaz tamam ama benim dediğim farklı mekeli hocam. bizim hastanemizdeki brüt hakedişi 5493,43 tl. birim performans katsayısı da 0,90 son brüt hakedişi bu durumda 4944,09...
kendi kurumunuz için elbette bpk dikkate alacaksınız. ben gelen tutar için hiçbirşey yapmadan işlem yapılması gerektiğini yazmıştım. özür, yanlış anlamışım demekki. bu durumda 9295,12 brüt...