- Bakanlık
-
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
yok soru n olmaz toplu dekontun üzerine hangi bildirgelere aitse açıklamasını yazarsınız sorun kalmaz. 2-3 gün daha bekleyin belki yazışmaya...
yok soru n olmaz toplu dekontun üzerine hangi bildirgelere aitse açıklamasını yazarsınız sorun kalmaz. 2-3 gün daha bekleyin belki yazışmaya...
Süleyman hocam bugün SGK aradım hiç ilgilenmediler ben SGK ekranımdan tahsilat kısmına baktığımda GSS ve terfi farkı 5510 içindeki borcun içinden...
Hülya Hanım rahat olun, sıkıntı strese gerek yok.
Eğer MYS deki SGK emanetinizde Aralık ayına ait para kalmamış ise Mal Müdürlüğüne gidip SGK...
Kesenek bilgi sisteminde 4 adet bildirgem var bu 4 adet bildirgeden 5434-5510 asıl ödendi ve borç silindi geriye kaldı 5510 GSS ve 5510 geçmişe dönük...
Zaten eskiden eşleşme yapılmadan gönderiliyordu, paraya göre SGK keseneklerin borçlarını düşüyordu. Bu borçlar bazen aylar ve yıllarca...
Yorumlarınız için çok tşk ederim içim rahatladı fakat Yani bana ipc gelmeyecek mi kuruma sgkdan yazı gelir diye çekiniyorum ben o zaman benim için...
Geç ödenen kesenek primleri için idari para cezası uygulanmaz. Geç ödenen kesenek primlerine günlük gecikme faizi uygulanır sadece.
İdari para...
...Paranın tamamını zaten zamanında gönderdiniz. İsterseniz yazıyı bir yıl sonra gönderin, hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız.
Bıktınız benden...Yukarıdaki mesajımda açıkça hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını belirtmiştim. Her mesaja göre ayrı bir sorun çıkarmayın
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.