- Bakanlık
-
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
Kadrolu memur kesenekleri gönderdim tutar tuttu fakat ben gss ve terfi farkını diğer borçların içinden düştüğüm için terfi farkı ve GSS ödenmedi...
Eşleştirmeden gönderilen tutarlar emanet kısmına düşüyor.Telefon ile kesesenek işlemlerine bakan birimi aradığınızda emanetteki tutarlar borcu...
Kadrolu memur kesenekleri gönderdim tutar tuttu fakat ben gss ve terfi farkını diğer borçların içinden düştüğüm için terfi farkı ve GSS ödenmedi...
Ama silmemişler ve ödeme tarihleri bitmek üzere ipc...biz her ay yapıyoruz hesaptaki para ile borç eşleşiyorsa siliyorlar otomatik.
defterdarlıktan ödemeye ait dekontu isteyin elinizde bulunsun kafanız rahat...Ama silmemişler ve ödeme tarihleri bitmek üzere ipc gelirse ?
Defterdarlık toplu...defterdarlıktan ödemeye ait dekontu isteyin elinizde bulunsun kafanız rahat olsun ödeme ve sgk tutarları aynıysa
Defterdarlık toplu ödüyo toplu rakam tutuyo hepsinin toplamı SGKnın emanetinemi düştü o zaman arayınca silerler mi dekontta yani toplu rakam olunca...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.