- Bakanlık
- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Ankara/Keçiören
Konu Sahibi
işlem kodunu değiştirerek ek...hocam ücretsiz izin dönüşü başlama olarak yaptığımız için terfi ekle den kıst maaş yapılabliyor şuan sadece
terfi ekle kısmından aynı derece kademe ekleyerek sonra üst kısımdan cetveller girilerek günce ek gösterge seçilir. bu şekilde ek gösterge...
Programda hesapladığım cetveli defterdarlığa teslim ettim. Defterdarlık taki arkadaş bireysel emekliliği borca eklemen gerekiyor dedi. Şirketten...
Normal...KBS'de işlem kodu "Açığa Alınma(2/3)" olan 5434'e tabi kadrolu memur personel için yeni ek gösterge değerini nasıl girmeliyiz?
5434'e tabi personelin derece kademesini aynı şekilde girip terfi ayını 1. ay olarak seçiyorum. Ek Gösterge 3000 diyorum ve böyle bir bilgilendirme...
Hocam Adliye personeli için...KBS de 2200 Altındaki (bazı unvanlar hariç) tüm personellerin ek göstergeleri güncellenmiş durumda.
Ek göstergeleri kontrol edeceksiniz. Hatalı varsa düzelteceksiniz.Hocam Adliye personeli için herhangi bir güncelleme yapacak mıyız. 3600 için
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.