halil_sumer
Misafir
Konu Sahibi
Ali Selvi' Alıntı:şireket seçip kaydettikten sonra personel listesi otomatik geliyor 45 altı için
Emre Danabay' Alıntı:Benim şöyle bir sorum olacak: KBS'ye doğum tarihi yanlış girilmiş personelin kontrolünü yapabiliyor muyuz? 45 yaş altı rapor listesi, bizim sistemde gözüken doğum...
Ömür Kandemir' Alıntı:Halil KARA' Alıntı:1-şuan şirketi girdim şablon indirdim personeller çıktı sadece şirket kodu boş oraları dolduracam (ziraat ile anlaşıldı) sisteme geri yükleyecem...
Uzman Mutemet' Alıntı:Emre Danabay' Alıntı:Benim şöyle bir sorum olacak: KBS'ye doğum tarihi yanlış girilmiş personelin kontrolünü yapabiliyor muyuz? 45 yaş altı rapor listesi, bizim sistemde...
Emre Danabay' Alıntı:Uzman Mutemet' Alıntı:Emre Danabay' Alıntı:Benim şöyle bir sorum olacak: KBS'ye doğum tarihi yanlış girilmiş personelin kontrolünü yapabiliyor muyuz? 45 yaş altı rapor...
Baki Toprak' Alıntı:TC Kimlik numarasının son hanesini silip tekrar yazınca mernisten güncelliyor kimlik bilgilerini
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.