halil_sumer
Misafir
Konu Sahibi
alisahbaz' Alıntı:Merhaba ,arkadaşlar halkemeklilik kurumsal sitesine veri girişi yaparken personellerden biri için mail hatası verdi tekrar veriyi girmek isteyincede bütün ersonel için daha...
İlker YENİBERTİZ' Alıntı:Arkadaşlar Halen Sistem Sözleşmeniz Teklif statüsünde olduğu için ilgili işlem yapılamamaktadır. Diye Uyarı vermektedir. Bu Nasıl İş Yaaa İşlemler Tamam mı? Değil mi...
yasintaktay' Alıntı:İyi günler arkadaşlar BES le ilgili bütün işlemleri yaptım bordro yüklemesi vs. tahsilat verisi oluşturma dışında onu sanırım biz mutemetler yapmayacakmış herneyse işlemler...
Ali Selvi' Alıntı:yasintaktay' Alıntı:İyi günler arkadaşlar BES le ilgili bütün işlemleri yaptım bordro yüklemesi vs. tahsilat verisi oluşturma dışında onu sanırım biz mutemetler...
Ali Selvi' Alıntı:yasintaktay' Alıntı:İyi günler arkadaşlar BES le ilgili bütün işlemleri yaptım bordro yüklemesi vs. tahsilat verisi oluşturma dışında onu sanırım biz mutemetler...
Rıdvan Ercan Yıldız' Alıntı:Ali Selvi' Alıntı:yasintaktay' Alıntı:İyi günler arkadaşlar BES le ilgili bütün işlemleri yaptım bordro yüklemesi vs. tahsilat verisi oluşturma dışında onu...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.