halil_sumer
Misafir
Konu Sahibi
Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:8
BES OKS prim kesintisi yapılmaması gereken
,
i
şten ayrılma
,
naklen geçiş
...
Uzman Mutemet' Alıntı:arkadaşlar doktor sabit ek ödemeden bes kesintisi kesilecek demişler telf. 0312 705 20 30
Ali Selvi' Alıntı:daha önce de yazmıştım meb sözleşmeli öğretmenlerin ek dersleri sgk primine dahil olduğu için keseceksiniz diye görüş yazısı vermiş. bizde de dsso ler prime dahil olduğu için...
H.Tuğrul SÜMER' Alıntı:Ali Selvi' Alıntı:daha önce de yazmıştım meb sözleşmeli öğretmenlerin ek dersleri sgk primine dahil olduğu için keseceksiniz diye görüş yazısı vermiş. bizde de dsso ler...
serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:8
BES OKS prim kesintisi yapılmaması gereken
,
i
şten ayrılma
...
serap taşar' Alıntı:serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:Analık izninden kastınız nedir. Doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8...
Ali Selvi' Alıntı:H.Tuğrul SÜMER' Alıntı:Ali Selvi' Alıntı:daha önce de yazmıştım meb sözleşmeli öğretmenlerin ek dersleri sgk primine dahil olduğu için keseceksiniz diye görüş yazısı...
Uzman Mutemet
Site Yöneticisi
Site Admin
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.