KBS YENİ MAAŞ BİLGİ GİRİŞİ EKRANI UYGULAMA KILAVUZU
2.1.3- Tıpta Uzmanlık Öğrenimi Yapanlara Verilecek Aylık: Tıpta uzmanlık öğrenimi yapanlara...
Merhabalar fazla vaktiniz almadan bir şey sormak istiyorum. ben kadrom sağlık bakanlığında olarak üniversite hastanesinde tıpta uzmanlıkta asistanlık...
Asistanlığımı Ankarada yapıyorum.hızlı çözülmesi için direk sağlık bakanlığına mı gidip...Dilekçe ile başvurun, sağlık tesisi görüş sorsun.
Asistanlığımı Ankarada yapıyorum.hızlı çözülmesi için direk sağlık bakanlığına mı gidip çözmeye çalışayım(sb da hangi birime sorayım ?) yoksa maaşımı...
2.1.3- Tıpta Uzmanlık Öğrenimi Yapanlara Verilecek Aylık: Tıpta uzmanlık öğrenimi yapanlara...
Ömür Hocam, ben ankara'da sağlık bakanlığı kadrosunda üniversiteye geçici görevlendirmeyle asistanlık yapmaktayım, yukarıda bahsettiğiniz durumu bağlı...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.