Sakin olun arkadaşlar. İş zor iş (git gide de zorlaşıyor) ama kendinizi yıpratarak yapılacak bir iş te değil yolun başındaki arkadaşlara tavsiyem...
Ali Bey bir şey soracağım. Eylül 15 te maaş alan sözleşmeli personellerin bildirgelerini e bildirge v2'ye girerken Ağustos ayı olarak giriyorum bu...
Bu ay neler çektiğimi bi ben bi allah bilir. Mutemetlik dışında başka işlere de bakıyorum. Eleman çok ta kadrolar yok şehit yakını yok...
Bu ay neler çektiğimi bi ben bi allah bilir. Mutemetlik dışında başka işlere de bakıyorum. Eleman çok ta kadrolar yok şehit yakını yok...
Mustafa Bey burada ayrım yapmadan (şehit yakını yok yetiştirme yurdundan atananlar vb.) birçok yada bazı memur olarak dersek çok daha güzel...
...Yok abi aday memur 10 gündür izin kullanıyo ortada yok kayıp ben daha 4 yıldır toplamda 10 gün bile izin kullanmadım
Adam ilkokul mezunu temizlik yapmam ben diyor. Çünkü temizlik yaptırmamaya azami dikkat gösterin diye bir genelge var. Yakında vazıfl memur bulamayacak...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.